Розвиток і підтримка бізнесу в Україні під час війни!
  
Автор:

Так звучить досить безглуздо, якщо щиро. Якій розвиток коли ідуть тяжкі бої вже 6 місяців підряд, без зупину і перепочину взагалі. Багато бізнесу ще досі не відчиняються, а свій штат робітників по трохи звільняє. На даний час мета бізнесу не бути знищеним як ті міста і села що рівняють з землею окупанти. Про владання і розвиток такої теми я не чув, якщо ти не чиновник на державному чемодані. Більшість бізнесу України дуже і дуже складно іде в ногу з війною. Тут зрозуміло чому, немає швидкої і дешевої логістики, пального, і інфляція показує низьку платіжність населення.

Так і формується примітивне бачення розвитку. По суті кожного зараз місія втримати свій бізнес, а це б тяжко не було б. Ось и приклад магазин меблів Києві  від інтернет бренда Medel-24. Навіть у цей час, вони допомагають і військовим і волонтерам.  Також за щирість і завзятий патріотизму їм теж багато допомагають, і список не малий. Тільки так у цей час ми можемо разом врятуватися.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
id187355-Мария Стасенко Мария Стасенко
Именно в такой статье рассказано про бизнес во время войны, и как новым владельцем торговой марки VODA UA стал украинский предприниматель Андрей Матюха dsnews.ua/society/novim-vlasnikom-torgovelnoji-marki-voda-ua… Приобретение торговой марки VODA UA украинским предпринимателем Андреем Матюхой знаменует собой значительное событие в бизнес-среде. Поступок Матюхи демонстрирует стратегическую дальновидность и амбиции, потенциально ведущие бренд к новым высотам. Будет интересно наблюдать за влиянием этой смены собственника на траекторию движения VODA UA на динамично развивающемся рынке
Відредаговано автором,
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті