«Фаворити Успіху» logo За хворобу від попкорну американець відсудив 7 млн доларів
© FAVOR.com.ua
 
За хворобу від попкорну американець відсудив 7 млн доларів
  

Житель міста Денвер, штат Колорадо, відсудив у компанії Gilster-Mary Lee Corp, що виробляє попкорн, і мереж магазинів The Kroger Co. and Dillon Companies Inc. 7,2 млн доларів, повідомляє Газета.Ru з посиланням на Associated Press.

Уейн Уотсон подав до суду на ці компанії після того, як в 2007 році захворів «попкорновою хворобою» легенів. Причиною стали випаровування хімічної речовини, які утворюються при розігріванні попкорну в мікрохвильовій печі.

За словами Уотсона, він їв попкорн буквально кожен день і в один з таких днів був доставлений у лікарню, так як не міг нормально дихати. Після обстеження лікарі з’ясували, що причиною хвороби стали вдихувані запахи штучного масла в попкорні.

Любитель попкорна стверджував, що компанії не попередили його як споживача, що вдихувані аромати попкорна можуть призвести до серйозних захворювань і пошкодження легенів.

При цьому протилежна сторона стверджує, що проблеми зі здоров’ям у Уотсона виникли не через попкорн, а через професійну діяльність – Уотсон займається очищенням килимів хімічними речовинами.

https://favor.com.ua/article/10461.html