«Фаворити Успіху» logo Сердечний бал відбувся у Києві
© FAVOR.com.ua
 
Сердечний бал відбувся у Києві
  
Сердечний бал відбувся у Києві

7 квітня 2013 року, у Домі культури «Фаберже» у Києві відбувся перший бал Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» – «Сердечний бал». Разом із спільнотою Майстерні балів «БАЛ РОЯЛЬ» Фонд підтримав відродження традицій інтелігенції та меценатів столиці ХІХ століття, зокрема, організації Малих балів у Києві. Всі кошти від реалізованих квитків будуть направлені на закупівлю медичного обладнання для дітей із вадами слуху.  

Об’єднавшись із колективом професійних організаторів ексклюзивних, вишуканих подій – майстернею балів «Бал-Рояль», що продовжують традиції київської інтелігенції ХІХ століття, фонд «Серце до Серця» організував програму вечора у традиціях ХІХ століття. Гості балу танцювали, дивилися показ мод українського дизайнера Влади Назік, а також виступи заслуженої артистки України Наталії Шелепницької, чарівної Марії Собко, загадкової Ілларії та PoleArtBallet.

Під час благодійного аукціону були розіграні лоти від партнерів фонду «Серце до Серця», зокрема сертифікат на сукню від українського модельєра Влади Назік, уікенд на березі Чорного моря від готелю «Аквамарин», сертифікат на майстер-клас із танців від хореографа «PoleArtShow: За 80 днів до кінця світу», сертифікати від ресторану «Проходимец» та компанії «Lucky LOOK», прикраса ручної роботи «Ольгин Дар», а також годинник від ювелірного заводу годинників «Київська Русь». Загальна сума зібраних коштів сягнула 9200 грн. Усі кошти від реалізованих квитків відправлені на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами слуху, яким фонд «Серце до Серця» системно допомагає з 2006 року.

«Приєднавшись до такої вишуканої події, як малий столичний бал, ми не лише відроджуємо традиції освіченої спільноти Києва, невід’ємною частиною життя якої були меценатські внески у розвиток столиці та столичної культури, але й ще раз звертаємо увагу українців на важливість допомоги найбільш вразливим верствам населення, яким не обійтися без підтримки небайдужих людей, – відзначає Дмитро Струк, президент ВБФ «Серце до Серця».

Ведучими «Сердечного балу» виступили неповторні дівчата з гурту «VRODA«. Почесними гостями балу стали оперна співачка Олена Гребенюк, український скульптор Андрій Озюменко, видатний оперний співак, визнаний кращим голосом Іспанії у 2004-2005 рр., Юрій Лук’яненко (Годо), Валерій Захаров, видавець журналу «Загородная Недвижимость», Надія Лісіцина – керівник компанії AcousticDesign, Тетяна Туча – генеральний директор компанії  «Lucky LOOK», Ольга Бунеску – дизайнер ексклюзивних прикрас ручної роботи та багато інших представників київської інтелігенції.

Малі бали у своїх маєтках зазвичай організовували багаті та освічені кияни, запрошуючи на них видатних мешканців міста – купців, міських чиновників, дипломатів, промислових магнатів, акторів, музикантів, художників та архітекторів. Усіх їх об’єднувала любов до Києва, до мистецтва, а також значимі творчі та меценатські внески у розвиток столиці, столичної культури та благодійність.

https://favor.com.ua/article/13311.html