«Фаворити Успіху» logo АХА - страховий бренд № 1 у світі п'ять років поспіль
© FAVOR.com.ua
 
АХА - страховий бренд № 1 у світі п'ять років поспіль
  

AXA Страховой бренд 1

Цього року AXA зайняла 59-е місце в списку найбільших світових брендів і 5-е місце серед французьких брендів. У порівнянні з минулим роком вартість бренду АХА збільшилася на 5% і становить 7,1 млрд. доларів.

Щорічний міжнародний рейтинг Best Global Brands включає в себе оцінку бренду за трьома параметрами: фінансовий стан бренду, сила бренду і роль бренду при купівлі продуктів і послуг.

«Опинитися в черговий раз серед найбільших глобальних брендів для нас велике досягнення. Я вірю, що це визнання відображає силу нашого бізнесу, зрозумілість стратегії бренду AXA нашим клієнтам, а також наші зусилля спрямовані на прискорення процесу діджиталізаціі. Це важливе для нас визнання зміцнить позиції бренду АХА. Успіх будь-якого страхового бізнесу головним чином грунтується на його репутації, а в частині якості послуг – на доступності та надійності. Бренд АХА заснований на цих фундаментальних цінностях. Крім того, нашою основною метою є захист людей.

Я переконана, що діджитал трансформація, метою якої є задоволення потреб наших клієнтів, стане у майбутньому нашою основною конкурентною перевагою і посилить позиції бренду АХА. Я щиро дякую всім співробітникам АХА по всьому світу за їх відданість завжди служити на благо наших клієнтів», – заявила Веронік Вейл Директор з операційної діяльності Групи AXA.

В Україні Група AXA представлена страховою компанією «АХА Страхування». «АХА Страхування» – один з лідерів на ринку ризикового страхування України, входить до міжнародної фінансової групи АХА (Франція). Європейська якість сервісу, а також своєчасність і повнота виплат – основні принципи роботи компанії АХА в усьому світі. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів. За підсумками першого півріччя 2013 року СК «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, а також є лідером за обсягом страхових виплат (за даними журналу TOP Insurance).

 
вул. Братська, 14,
3-й під’їзд, 6-й поверх,
м. Київ, Україна, 04070
Тел.: (044) 391 1122,
(044) 499 2499
Веб:
https://favor.com.ua/article/17438.html