«Фаворити Успіху» logo На шляху до модернізації виробництва
© FAVOR.com.ua
 
На шляху до модернізації виробництва
  
На шляху до модернізації виробництваЗа розпорядженням голови наглядової ради ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» Володимира Анатолійовича Почепа, команда спеціалістів на чолі з головним інженером Іваном Кузьмичем Омельченко відвідали провідні підприємства Німеччини.

Слідуючи чітко обраному курсу керівництва комбінату, спрямованого на його розвиток та удосконалення, делегати від єдиного вітчизняного виробника дитячого і спеціального харчування побували на виробничих потужностях основних німецьких компаній DIENST, HASTAMAT та ROVEMA, що спеціалізуються на виготовлені фасувальних та пакувальних ліній для дитячих сухих сумішей.

В сьогоднішніх умовах попитом користується упаковка, яка задає певні стандарти в плані продажу, відповідає зростаючим запитам споживачів, але в той же час є економічною, екологічно безпечною і надійною у виробничому відношенні. Саме ознайомлення з виробництвом таких ліній, системою управління якості на підприємстві та системою надання послуг для пост-інсталяційного обладнання стало метою поїздки до кращих виробників на міжнародному ринку.

*На фото: головний інженер І.К.Омельченко.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Веб:
https://favor.com.ua/article/21452.html