«Фаворити Успіху» logo Vapiano – з Гамбургу до Львова
© FAVOR.com.ua
 
Vapiano – з Гамбургу до Львова
  
Vapiano – з Гамбургу до ЛьвоваПерший у Львові Vapiano відкрив свої двері 1 листопада 2014 року на території нового та престижного готелю і бізнес-центру Rius, що знаходиться у самісінькому серці Львова. Близько 200 відвідувачів тепер зможуть насолодитися концептуально новим для міста рестораном. До того ж, з початком теплого сезону відкриється ще й літня тераса. Vapiano працює відповідно до умов франшизи. Над проектом працювали два роки.
Бренд Vapiano буде розвиватися не тільки у Києві та Львові, а й по всій території України. Планується відкриття ресторанів у Дніпропетровську, Харкові та Одесі.
Vapiano налічує майже 150 ресторанів у 29 країнах, з яких близько 60 знаходяться у Німеччині (частково франшизи, спільні підприємства або власні компанії).
Головною ідеєю засновників ресторану було створити таке місце, де відвідувачі зможуть насолодитися абсолютною свіжістю і свободою в усьому, а їх індивідуальні запити і уподобання обов’язково будуть враховані. Тут не потрібно дотримуватися дрес-коду, а замовляти столик – необов’язково. Тут панує атмосфера гарної дружної компанії
Оформлення базується на дизайні і кольоровій концепції, розроблених міланським архітектором і дизайнером Маттео Туном.
Одні з ключових моментів дизайну – дерев’яні стенди зі змінними панелями і так звана Зелена стіна, зроблена зі справжніх рослин і трав. До цього слід додати 100-річне оливкове дерево, яке є в кожному Vapiano.
Свіжість – секрет успіху ресторанів Vapiano. Свіжість інгредієнтів, приготування страв та філософії ресторанів.
У кожному окремому ресторані Vapiano у всьому світі одинадцять видів пасти (два з яких виготовлені з цілісного зерна пшениці спельта), тісто для піци і соуси готуються вручну, іноді навіть у залі ресторану в спеціальній заскленій зоні.
На відкритій кухні кожна окрема страва з пасти, кожна піца і салат готується на очах відвідувачів. Така концепція приготування дозволяє гостям безпосередньо спілкуватися з кухарем, озвучуючи свої уподобання прямо під час приготування.
Заправки, пироги та десерти також готуються або випікаються щодня в усіх ресторанах Vapiano по всьому світу.
Поряд з гостями, співробітники, що працюють у Vapiano, так звані Vapianisti, грають ще одну важливу роль. Ресторанний бізнес – це «ділова спільнота людей». Віддані Vapianisti мають відмінні комунікативні навички, вони завжди відкриті, терпимі і дотримуються високих стандартів, коли мова заходить про їх роботу.
https://favor.com.ua/article/21756.html