«Фаворити Успіху» logo Хорольська об’єднана державна податкова інспекція проаналізувала роботу молококонсервного комбінату міста
© FAVOR.com.ua
 
Хорольська об’єднана державна податкова інспекція проаналізувала роботу молококонсервного комбінату міста
  
Хорольська об’єднана державна податкова інспекція проаналізувала роботу молококонсервного комбінату містаВ.о. начальника Хорольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Полтавській області Ігор Анатолійович Цілуйко відзначив градоутворююче підприємство міста – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів».

Офіційну позитивну оцінку діяльності у вигляді подяки підприємство отримало завдяки високому рівню податкової культури та за сумлінне виконання конституційного обов’язку – повну та своєчасну сплату податків і зборів до державного бюджету.

«Сплата податків – це ніщо інше як обов’язок кожного громадянина своєї країни. Безумовно, сплачувати податки вигідніше, аніж ухилятися від них. Про це вам скажуть у будь-якій цивілізованій державі. Адже вчасні соціальні виплати, пенсії та стипендії, заробітні плати бюджетних працівників – це своєчасна сплата податків. Аби розімкнути коло заборгованості, перш за все, потрібно підвищити рівень податкової культури і особистої відповідальності», – говорить в.о.генерального директора Хорольського молококомбінату Віталій Васильович Ільницький.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Веб:
https://favor.com.ua/article/23455.html