«Фаворити Успіху» logo «Лото-Забава»: У Полтаві виграно 1 000 000 гривень!
© FAVOR.com.ua
 
«Лото-Забава»: У Полтаві виграно 1 000 000 гривень!
  

919-й тираж від 19 березня ознаменувався тим, що у «Великій грі» був розіграний 1 млн. гривень! Таким чином, народився третій мільйонер 2017 року та 262-ий мільйонер на рахунку лотереї «Лото-Забава» за весь час її існування.

Наразі про переможця відомо, що білет №0001392  був придбаний у м. Полтава у «ЛОТО маркеті», який розташований за адресою вул. Жовтнева, 76. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує у найближчому представництві для оформлення призу.

Переможець традиційно запрошується до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі – «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», яка пропонується для всіх переможців лотерей, яким пощастило виграти призи від 1 млн. гривень та більше. Головна кульмінаційна подія цих двох днів – недільний прямий ефір «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.


 

Довідка

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей  (EL).

У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний в Україні, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз» проводяться вже більше 10 років та є популярними серед населення.

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» – перспективний, повністю публічний соціальний проект (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) кінофестивалю «Молодість».

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

Контактна інформація:

Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А

Телефон: +38 044 461 92 18

Факс: +38 044 461 92 19

Прес-служба «М.С.Л.»:

e-mail: press@msl.ua

https://favor.com.ua/article/28360.html