Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Хор імені Григорія Верьовки знову звучатиме для свого слухача!
  
Компанія: Культурный центр Freedom Hall

Так уже повелося, що якість будь-чого чи будь-кого перевіряється часом. Це стосується як української пісні, так і її виконання, зокрема Національним заслуженим академічним народним хором України імені Григорія Верьовки, що вже понад 70 років працює для свого слухача, і поки що немає жодного колективу, який би дорівнявся майстерністю. Українці пишаються ним! Він об’єднав професіоналів співочої, оркестрової та хореографічної іпостасей.

Зовсім скоро цією триєдиною вибуховою сумішшю зможуть насолодитися всі, хто завітає у Freedom Event Hall – сучасний простір для мистецьких заходів, що пропонує відвідувачам слухати виконання хору, сидячи на зручних диванах із келихом вина, бокалом шампанського, кухлем пива чи будь-чим іншим до смаку. Для тих, хто цінує затишну атмосферу та естетику, власний комфорт і якісну музику, лунатиме концертна програмою під назвою «Надбання регіонів України».

За час існування хору зачаруватися душевністю нашої пісні мали змогу жителі майже всієї земної кулі. Наспівна українська мова закохує. Тож якщо хочеться насолоди від рідного, у Freedom Event Hall на вас чекатиме красива українська пісня в компанії запальних па й інструментального звучання.

Чекаємо на Вас!

Квитки: https://goo.gl/TjTkqD
Або за номером: 067 577 577 0
Коли: 26/09 о 19:00
Адреса: FREEDOM Event Hall, Кирилівська, 134

 
г. Киев, ул. Кирилловская, 134
Тел.: 0-800-330-003
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті