Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Нерухомість епохи карантина
  

 Життя – непередбачуване. Сьогодні думаєш, що для щастя потрібен лише закордонний паспорт і маленька смарт-квартира на батьківщині, або купуєш житло у хмарочосі, радіючи, що поруч десятки ресторанів і парк, а завтра..

Втім, ви знаєте, що «завтра». Пандемія COVID-19 не лише зруйнувала наші плани, вона зробила «новою нормою» правила життя, які раніше вважалися консервативними.

Що ж це за правила, і чи варто їм чинити опір? Поговоримо про це в розрізі ринку нерухомості.
 

#Бутивдома

Напевне це головне «карантинне правило», яке звучить звідусіль – від випусків новин до реклами.

Чи легко бути вдома?

Під час карантину вдома ми не лише залишаємося на ночівлю, дивимося серіал та снідаємо. Усі можливі буденні та святкові обіди, робота і розваги, відпочинок і навчання відбуваються вдома. Чому ж це часом невимовно важко, і тягне хоча б ненадовго «втекти» з домівки?

Основна, досить банальна причина — нестача життєвого простору. Кімнати квартири або будинку виконують декілька функцій, членам родини ніде усамітнитися. Середньостатистична сім’я має терміново обладнати мінімум одне місце для роботи і місця для навчання дітей.

Також відсутня сама можливість побути просто неба вдома. Засклені балкони і лоджії, а інколи повна їх відсутність — це, на жаль, норма для України.

Ризик накопичення стресу у таких житлових умовах зростає багаторазово.

Як відреагував на пандемію ринок і чи змінилися тренди нерухомості?

 Що стосується міського житла у багатоповерхових будинках, найбільш привабливими для покупців стали комплекси у зелених локаціях із великими прогулянковими зонами або парками.

Також серед бажаних видів нерухомості виділяються квартири з терасами і великими балконами.

Але справжній прорив на ринку — стрімке зростання попиту на приватні будинки. Можливість проводити час не у приміщенні, а просто неба — вартує багато. Ділянка — обов’язкова умова такого житла. Саме через це попит на таунхауси зріс помірно — зазвичай, у них досить скромні ділянки.

Збільшилася вперше за довгий час середня площа будинків, які цікаві для покупців – від 120 метрів.

Чи буде «друга хвиля» COVID-19?

У деяких країнах вона вже почалася, інші ще не вийшли з піку першої хвилі. Суперечлива ситуація в Україні не дає можливості надати конкретні прогнози

Втім, економісти та соціологи передбачають, що багато «карантинних звичок» залишаться з нами.

Розбудовувати комфортний простір вдома, не відкладаючи на завтра втілення мрій і бажань, уникати зайвих контактів і більше проводити часу з рідними та близькими, витрачати зусилля та інші ресурси на дійсно важливі речі. Ці очевидні компоненти гармонії та щастя стають стрижнем усвідомленого вибору більшості людей.

У Park House ми врахували усі запити для щасливого буття задовго до будь-яких глобальних криз. У концепції котеджного містечка закладено ідею «Таким має бути життя» – і ми точно знаємо секрет щастя.

Просторі будинки, де стане місця для великої родини, і кожен може втілити свою мрію – про велику гральну кімнату, затишний кабінет, більярдну або домашній кінотеатр. Велика ділянка, де можно розмістити власний спортивний або гральний майданчик, басейн, паркомісця, створити сад або невеликий городик.

Містечко, де всі знають один одного, закрите від сторонніх – чисте і безпечне.

Зелений ліс навколо, і чисте повітря наповнене запахом хвої та квітів.

Власний консьєрж-сервіс, який дбає про комфорт і вирішує всі невідкладні питання.

Вдале розташування – у 15 хвилинах їзди від Києва та в 30 хвилинах їзди від центру.

Щоб наблизити мрію нещодавно впроваджено особливі умови розстрочки для покупців спільно з Правекс Банк:

Іпотечний кредит:

– Перший внесок 40%

– Ставка 9.99%

– Термін на 20 років

– Сума до 4 000 000 грн.

– Одноразова комісія за видачу 2.99%

– Страхування майна 0.30%.

– Страхування Позичальника немає.

Перший внесок 30%

– Ставка 12,49% Термін на 20 років

– Сума до 4 000 000 грн.

– Одноразова комісія за видачу 1%

– Страхування майна щорічне 0.30%.

– Страхування позичальника 0.5%

Іпотечний кредит для ФОП:

– мінімальний внесок 40%

– Сума 1 5 00 000 грн.

– Термін 10 років

Купівля нерухомості під заставу власної квартири:

– Ставка  12.99% річних.

– Сума 3 000 000 міл. грн.

– Разова комісія 1%

– Страхування застави щорічне 0.30%

– Страхування життя Позичальника щорічне 1%

* не більше 50% оціночні вартості.

Важливо! В Park House Invest діє власна програма розстрочки: 50% відсотків – перший внесок, решта вноситься рівними частинами протягом трьох років.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(3)
id184200-Peter Bately Peter Bately
Due to the low-interest rates lending institutions provide during the quarantine, purchasers can find good deals on real estate. Many times, it is now less expensive.
Visit here windowcoveringusa.com/ Best Window Covering Services Near Me in USA
id183011-Люда Марченко Люда Марченко
Красивый город ничего не скажешь, мы там бывали не раз на отдыхе, но жить наверное мне бы там не хотелось. Да и решили уже что будем покупать квартиру в Киеве. Вот обратились в АН Маяк, выбираем вариант из новостроек mayak.kiev.ua/ru/novostroyki есть немного сомнения по поводу района. Но тоже уже на финишной прямой. Поскольку есть два варианта, и на днях уже скажут что там и как, и поедем заключать договор. Так что скоро у нас будет собственная квартира в столице.
id165951-Віталій Козицький Віталій Козицький
Доброго дня! Навіть в період коронокризи нерухомість була перспективним капіталовкладенням. Подивіться ось тут комерційна нерухомість у Львові в новобудовах auroom.ua/komertsiya досить вигідно продається. Я планую саме сюди інвестувати. Забудовник надійний, має хороші відгуки та має всі необхідні дозволи. Це перспективно і може принести хороші дивіденди.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті