«Фаворити Успіху» logo В Україні офіційно продаватимуть iРad 2
© FAVOR.com.ua
 
В Україні офіційно продаватимуть iРad 2
  

19 березня одна з великих торговельних мереж із продажу побутової електроніки презентувала в Україні сенсорний планшет «iРad 2» і провела тест-драйв новинки для всіх бажаючих. Як повідомили в компанії, на даний момент ведуться переговори з офіційними дистриб’юторами техніки «Apple» із приводу ввозу планшета в Україну, пише Лігабізнесінформ.
Щоб техніка з радіомодулем продавалася в Україні офіційно, вона повинна бути сертифікована згідно із процедурами УДЦР, а також компанія-продавець повинна одержати дозвіл на реалізацію обладнання.

Планшет може офіційно з’явитися в Україні вже в червні 2011 року, за ціною «набагато нижчою», ніж вартість аналога в «сірих» продавців. Нагадаємо, «сіра» техніка «Apple» продається в Україні в 2-3 рази дорожче, ніж на рідному ринку.

Обладнання на 16 Гб із Wi-Fi у США коштує $499; 16 Гб пам’яті, плюс Wi-Fi і 3G обійдеться в США в $629, 32 Гб і Wi-Fi — $599, 32 Гб плюс Wi-Fi і 3G – $729, і нарешті, 64 Гб із Wi-Fi – $699, а 64 Гб плюс Wi-Fi і 3G — $829.

Поки невідомо, чи будуть доступні в Україні планшети з підтримкою 3G і в яких мобільних мережах вони будуть працювати.
Джерела видання «Сегодня» повідомляють, що паралельно з переговорами про продажі «iРad 2» ідуть переговори й по початок продажів в Україні офіційних iРhone.

https://favor.com.ua/article/4166.html