«Фаворити Успіху» logo Проект «Київстар» «Поділіться любов’ю до України» вже зібрав близько 28 000 мальовничих фото
© FAVOR.com.ua
 
Проект «Київстар» «Поділіться любов’ю до України» вже зібрав близько 28 000 мальовничих фото
  
Проект «Київстар» «Поділіться любов’ю до України» вже зібрав близько 28 000 мальовничих фото

Місяць тому «Київстар» розпочав масштабний соціальний проект «Поділіться любов’ю до України». За час його дії активність проявили жителі всіх регіонів України: на сайті проекту вони розмістили близько 28 000 фотографій мальовничих місць. Примітно, що своєю любов’ю до країни на порталі діляться як жителі столиці, так і невеликих містечок.

19 жовтня 2011 року стартував масштабний проект «Поділіться любов’ю до України» від «Київстар», мета якого — об’єднати українців навколо любові до краси своєї країни. В рамках проекту розпочав роботу портал iloveukraine.com.ua, де всі бажаючі можуть ділитись зображеннями яскравих  цікавих місць України та враженнями від них. За час дії проекту портал зібрав близько 28 000 фотографій різноманітних куточків з усієї країни.

Серед лідерів активності на сайті представлені водночас жителі всіх регіонів України: заходу, сходу, центру, півночі та півдня. Всі розміщені зображення передають красу та атмосферу цікавих місць, учасники охоче діляться враженнями. Перше місце за кількістю фотографій впевнено посідає столиця країни — Київ, друге — величний Львів, третє — яскравий Харків, від якого зовсім трішки відстає вишукана Одеса. Решту місць ділять з невеликим розривом Севастополь, Запоріжжя, Кам’янець-Подільський, Дніпропетровськ, Луцьк та Кривий Ріг.

Примітно, що у першій тридцятці на рівні з великими містами з багатотисячним населенням свою любов до України проявляють також невеличкі міста. Це Умань, де знаходиться видатний парк Софіївка, який щороку відвідують понад 500 тисяч гостей. Це Хотин та Мукачеве — популярні серед шанувальників замкової архітектури туристичні міста, Миргород — відоме далеко за межами України місто-курорт, неподалік якого народився та виріс Микола Гоголь. Також відзначився активністю Гурзуф — місто мальовничих морських краєвидів, одна з перлин Кримського півострова.

Отже, невипадково авторитетний британський путівник The Lonely Planet включив Україну в ТОП-10 країн світу, які варто відвідати у 2012 році.

Розмістити фотографії про красу України дуже просто: це можна зробити як безпосередньо на сайті iloveukraine.com.ua, так і за допомогою відправки безкоштовного MMS-повідомлення на номер 380 для абонентів «Київстар».

«Київстар» запрошує публікувати фото найцікавіших місць України на онлайн-порталі iloveukraine.com.ua

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – оператор телекомунікацій №1 в Україні. Надає послуги мобільного зв’язку, мобільного та фіксованого інтернету (на базі технології FTTB), найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Покриття фіксованого інтернету є у 111 містах України.

ПрАТ «Київстар» входить до складу групи компаній VimpelCom Ltd.

«Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Загальна клієнтська база становить близько 25 млн.абонентів.

Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Тел.: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Веб:
https://favor.com.ua/article/6234.html