Горшочки с мясом, фасолью и грибами (http://priyatnogo-appetita.com/retsepty/vtorye-blyuda/myasnye/s-govyadinoi/item/311-gorshochqi-s-miasom-fasoliu-i-gribami.html) Время приготовления – 1,5 часа, если фасоль сварена заранее. Порций – 4. Ингредиенты: – Говядина (свинина, баранина) – 400 гр., – Фасоль – 1 стакан, – Помидоры – 250 гр., зимой можно использовать томатную пасту (2 ст. ложки), – Грибы – 250 гр., – Болгарский перец – 2 шт., – Лук – 2 шт., – Подсолнечное масло – 5 ст. ложек, – Соль, перец, зелень. http://priyatnogo-appetita.com/retsepty/vtorye-blyuda/myasnye/s-govyadinoi/item/311-gorshochqi-s-miasom-fasoliu-i-gribami.html ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/blogs/11513.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 28 листопада 2012 р.