«Фаворити Успіху» logo ІЛЮЗІЇ - це наша слабкість, але без них нас немає!
© FAVOR.com.ua
 
ІЛЮЗІЇ - це наша слабкість, але без них нас немає!
  
ІЛЮЗІЇ - це наша слабкість, але без них нас немає!

Дехто у голосуванні "кращий ведучий ток-шоу" не відповідає критеріям і не має права бути учасником конкурсу "Фаворит Успіху". Але ЖИТТЯ є ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗДІЙСНЮВАТИ БАЖАННЯ! Тому вибачимо тим, хто навіть не знає, що таке ведення програми і сам, як особистість, нічого путнього для телебачення не зробив. Спати і бачити свою перемогу на білому коні ще нікому не забороняли.
Наскільки форум є об"єктивним? побачимо на фініші. А родичам ведучих, їхнім друзям-тусовщикам раджу пам"ятати: ОКО НЕ ДРІМАЄ - ВСЕ БАЧИТЬ! Не ідеалізуйте ситуацію. Бо звичка - тусуватися - немає нічого спільного із ПРАВДОЮ - БУТИ КРАЩИМ .
Баланс якостей: знати предмет ток-шоу, природність, реакція, стиль, культура мови і культура спілкування у студії... не кожному дається. І це не все-одно що "тьолка вимахує руками", "чувак регоче"," прикольне шоу". Є базові речі, які визначають, хто кращий, бо вони працюють із глядачем як система. Я маю оптимізм, бо у списку такі постаті є - мудрі харизматичні ведучі Українського телебачення з чудовим почуттям гумору. Думайте, панове, думайте. Ви обов"язково їх впізнаєте.
Я вже проголосувала!

https://favor.com.ua/blogs/1478.html