«Фаворити Успіху» logo Доля?
© FAVOR.com.ua
 
Доля?
  
Доля?Моя 24-річна колега постійно повторює слово «судьба». Спочатку я намагалася зрозуміти її позицію стосовно «Все предопределено». Якщо це й дісно так, то напрошується висновок, що в кожного є людина, котра створена саме для тебе. І це також означає, що в кожного в будь-якому випадку вона буде, і що б ти не робив/ла ця «твоя» людина буде з тобою. Тобто тобі абсолютно не потрібно паритися з приводу власного вигляду, не потрібно намагатися себе розвивати, не потрібно шукати компроміси, бо ж якщо партнер дійсно твій – все прийме й не лишить?
Якщо прийняти це твердження, то виникає ще 1 запитання. До кожного окремо взятого індивіда Бог/ природа/ всесвіт ставиться по різному? Типу комусь випадає голівудський актор, а комусь алкаш із сусіднього під’їзду.

Тіна Кароль була щасливою у шлюбі. Її чоловік помер. Значить – «не судьба»? Він – не її? Чи для нього лише вона доля?

Якщо розійшлися – значить – він не той, не твій?

«Ну значит не судьба» чи «це не твоє», «якщо твоє – повернеться»... перелік подібних фраз, які активно пропагуються мемами в соц. мережах, художніми фільмами, настільки сильно в’ївся в голови молодого покоління, що скоро всі й палець об палець не вдарять задля збереження стосунків із партнером.
Всі сидітимуть і чекатимуть, доки до них повернуться, їх повернуть чи знайдуть.

Взяти в свої руки відповідальність за своє життя, за свої вчинки та їх наслідки, а не спихувати все на долю – ознака дорослої людини.

Лише ваша зустріч – діло випадку. А от назавжди стосунки чи ні – це вже ваших рук справа, і справа не з легких.

«Единственных не существует».


ЦІКАВІШЕ ТУТ: http://turbuelyubov.blogspot.com/
https://favor.com.ua/blogs/14927.html