«Фаворити Успіху» logo ТОП-10 найпопулярніших книжок в онлайн-бібліотеці для абонентів «Київстар»
© FAVOR.com.ua
 
ТОП-10 найпопулярніших книжок в онлайн-бібліотеці для абонентів «Київстар»
  
ТОП-10 найпопулярніших книжок в онлайн-бібліотеці для абонентів «Київстар»Все більше абонентів мобільного зв’язку користуються онлайн-бібліотекою «Київстар». З початку роботи віртуальної бібліотеки в грудні 2012 року, її відвідало понад півмільйона читачів. У липні асортимент книжок поповнили нові видання класиків і сучасних авторів. Найбільш цікавим новим надходженням літа наразі є «Щоденникові записи» Олександра Довженка. Значна частина опублікованих у збірці матеріалів ніколи раніше не видавалась і була закритою для широкого загалу.
Найпопулярнішими серед абонентів у липні стали наступні книги:
1. Світлана Присталова «Как развить суперпамять, интеллект и внимание»
2. Франц Кафка «Превращение»
3. Льюїс Керрол «Аліса в Країні Див»
4. Оксана Забужко «Польові дослідження з українського сексу»
5. Сашко Дерманський «Чудове Чудовисько в Країні Жаховиськ»
6. Ірен Роздобудько «Перейти темряву»
7. Тарас Шевченко «Кобзар»
8. Михайло Коцюбинський «Тіні забутих предків»
9. Джейсон Джонсон «Аліна»
10. Вольдемар Бонзельс «Пригоди бджілки Майї»
Загалом у липні онлайн-бібліотеку відвідали понад 70 тисяч абонентів! А за час роботи бібліотеки (з грудня 2012 року) їх кількість перевищила півмільйона.
Онлайн-бібліотека «Київстар» відкрита 24 години на добу. Вона є доступною для абонентів з усієї України, незалежно від того, в якому місті чи селищі вони знаходяться. Абоненти можуть читати літературу в один «клік» зі смартфону, планшету чи зі звичайного мобільного телефону, який підтримує інтернет GPRS, та на якому встановлено інтернет-браузер. Книжки можна читати без завантаження файлів та сплати за використаний інтернет-трафік. Потрапити в онлайн бібліотеку можна за посиланням http://smart.kyivstar.ua/
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 25 млн. осіб.
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.
За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net www.kyivstar.ua
https://favor.com.ua/blogs/15106.html