Список ТУ та ТІ до них, що розроблені та затверджені НУХТом (Дмитровською Г.П.), а також НД розроблені НУХТом сумісно з іншими організаціями 1. ТУ «Йогурти Елітні» ТУ У 15.5-19492247-002-2002 /Нова назва: «Йогурти»/ 2. ТУ «Кефіри сучасні і елітні» ТУ У 15.5-19492247-001-2002 /Нова назва: «Кефіри і продукти кефірні/ 3. ТУ «Десерти кисломолочні» ТУ У 15.5-19492247-004-2002 /Нова назва і розширений асортимент: «Продукти кисломолочні та кисломолочно-рослинні: десерти, креми, пудинги, суфле, пасти, соуси, муси, коктейлі» 4. ТУ «Продукти сметанні» ТУ У 15.5-19492247-003-2002 /Нова назва: «Сметана, продукти сметанні і продукти молоковмісні сметанні»/ 5. ТУ «Сири пастоподібні» ТУ У 15.5-19492247-12-2002 6. ТУ «Напої кисломолочні» (всі напої з молока, з сироватки, сироватка, з маслянки, маслянка кисломолочна, з комбінованої сировини, Айран, Закваска) ТУ У 15.5-19492247-004-2003 7. ТУ Продукти на основі молока (продукти, напої, коктейлі) ТУ У 15.5-19492247-002-2003 8. ТУ «Продукти сирні плавлені» ТУ У 15.8-24368458-004:2007 9. ТУ «Сири вершкові» ТУ У 15.5-19492247-008-2002 10. ТУ «Майонези» ТУ У 15.8-24368458-005-2008 11-12. ТУ «Продукти кисломолочні пастоподібні» ТУ У 02070938-021-2000 13. ТУ «Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.5-19492247-006-2003 14. ТУ «Кефіри вітамінізовані та продукти кефірні вітамінізовані» ТУ У 15.5-19492247-005-2003 15. ТУ «Вироби сиркові глазуровані тривалого зберігання» ТУ У 15.5-19492247-003-2003 16. ТУ“Продукти молочні з рослинними жирами глазуровані» ТУ У 15.5-19492247-024-2004 /Нова назва: «Продукти глазуровані: молоковмістні сиркові та сирково-рослинні». 17. ТУ «Продукти для спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.8-21604587-009-2008 18.ТУ У 15.8-21604587-003-2003/Нова назва: «Продукти для спец. дієтичного споживання, дитячого харчування. Кефіри вітамінізовані. Продукти кефірні вітамінізовані»/ 19. ТУ У 15.8-21604587-002-2002 «Продукти для спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування. Молоко питне вітамінізоване»/ 20. ТУ«Молоко коров’яче пастеризоване. Молоко коров’яче пряжене».(Строк в межах до 14 діб встановлює виробник) М.ч. від 1, 1,1; 1,2;…. до 6 % ТУ У 15.5-19492247-025-2004 (Молоко: пастеризоване, пряжене, пряжене стерилізоване, стерилізоване, молоко з підвищеним вмістом білку)/ 21. ТУ«Вершки пастеризовані. Вершки пряжені»(Термін зберігання в межах до 14 діб встановлює виробник). ТУ У 15.5-19492247-026-2004 /Нова назва: «Вершки (пастеризовані; пряжені; пряжені стерилізовані; стерилізовані)»/ 22. ТУ«Масло тривалого зберігання на основі молочної сировини. ВЕРШКОВЕ. ТОПЛЕНЕ» ТУ У 15.5-19492247-001-2003 23. ТУ Спреди та суміші жирові (в т.ч. спреди сирні) ТУ У 15.8 – 13734034 – 001: 2010 Нормативна документація, що включає технічні умови та технологічну інструкцію до них (далі НД), що розроблена та затверджена НУХТом, може бути передана підприємствам галузі за їх замовленням на договірних умовах з НУХТ. Термін дії всіх НД подовжено і в подальшому подовжується раз на 5 років в установленому порядку на договірних умовах. Договір на впровадження всіх розробок на підприємствах галузі з передачею НД здійснюється: через НУХТ, через наукового керівника Дмитровську Г. П. Науковий керівник розробок, кандидат технічних наук, провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ НУХТ, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Дмитровська Галина Петрівна моб.: +38-050-355-39-22, +38-098-398-50-70. Замовлення направляйте за електронною адресою: 5464348@i.ua ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/blogs/17906.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 20 січня 2014 р.