Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Анжеліка Рудницька отримала медаль квітки цісик
  
Анжеліка Рудницька отримала медаль квітки цісикАнжеліка Рудницька стала володаркою ще однієї нагороди. Восени відома українська співачка і телеведуча, президент мистецької агенції «Територія А» отримала медаль Квітки Цісик за багаторічну популяризацію та збереження української пісні. Офіційне нагородження відбулося на VII літературно-мистецькому фестивалі імені Квітки Цісик «Циганський горб» у селі Ліски на Прикарпатті, звідки походить родина Квітки Цісик.
«Я нічого не роблю у житті заради нагород, – зізнається Анжеліка. – Я завжди займаюся лише тим, що по-справжньому люблю. Але ця нагорода стала приємною несподіваною. Вона особлива, бо Квітка Цісик – одна із моїх найулюбленіших співачок, яка не лише зачарувала своїм голосом мільйони людей по всьому світу, а й зберегла для нас українську пісенну спадщину.»
Після виступу Рудницької на фестивалі голова оргкомітету Ярослав Ясінський оголосив про нагороду. «Анжеліка Рудницька – не просто митець, співачка і телеведуча, котра примножує славу української культури, але й людина, кожен виступ якої стає прикладом патріотизму, сили духу, ніжності і незламності,» – сказав під час нагородження Ясінський.
Яскравим доповненням до медалі стали море оплесків глядачів, безліч автографів та фото з прихильниками. Місце для нагородження було обране не випадково. Саме у цій місцевості жили бабуся, дідусь і батьки великої Квітки Цісик. Односельчани бережуть пам’ять про цю родину і планують створити музей Квітки Цісик, а також встановити пам’ятник видатній землячці.

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті