Другий творчий практукум RYM – Рух Успішної Молоді
  

18 листопада 2017 року на базі Київського кооперативного інституту бізнесу і права успішно стартував другий творчий практикум RYM, участь в котрому взяли активні та креативні дівчата підлітки віком 12-17 років, в тому числі вихованці центру соціально-психологічної реабілітації «Отчий Дім» та діти з інвалідністю.

Ініціатор проекту ГО «Ділові Українські Жінки» на чолі з її Президентом Наталією Нетовкиніною – Засновниця та власниця Ювелірного Дому ZARINA, Голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини», ініціатор Міжнародного духовного Фестивалю VIRA FEST та Фестивалю Святого Миколая у Чигирині.

В рамках першого заняття творчого практикуму RYM – «Рух Успішної Молоді» відбулась презентація спеціалізацій, знайомство учасниць з менторами та кураторами проекту, а саме:

– спеціалізацією «Кулінарно-кондитерська справа» та її ментором й директором творчого практикуму RYM II – членкинею ГО «ДУЖ», власницею торгової марки кондитерських виробів Sweetanok-ua Світлана Нащокіна;

– спеціалізацією «Стиль та імідж» та її ментором бізнес-леді, засновницею Академії сучасного етикету BonTon Academy Аріною Яворських, куратором талановитою й креативною ученицею 11-го класу столичної школи №74 Яна Зюлковська;

– спеціалізацією «Журналістика, медіа та pr-комунікації» та її ментором талановитим pr-спеціалістом, успішним економістом Юлія Мальована;

– спеціалізацією «Психологія» та її ментором лікарем-психологом, гештальт-консультантом, медичним психологом на телеканалі СТБ проекту «Цієї миті рік потому» Соломія Коломієць;

– спеціалізацією «Арт в дизайні та мистецтві» та її ментором засновницею і власницею бренду I LOVE YOY by Diana, автором методики по роботі з мінералами та натуральним камінням, виготовлення дизайнерських прикрас, талісманів Діана Буджина;

Окрім того, перед дівчатами виступив спеціальний гість – успішний підприємець, активний соціальний діяч, щаслива мати п’яти дітей, кохана дружина, власниця бренду жіночої одежі Heinrichs, чарівна Лілія Тандіт.

Учасниці творчого практикуму мали змогу поспілкуватись та задати цікаві запитання Лілії, а найактивніші дівчата отримали коштовні подарунки від партнера заходу Ювелірного Дому ZARINA.
В першій частині творчого практикуму ми говорили про успіх та перші кроки до нього.

Також в рамках творчого практикуму RYM II кожна учасниця отримала в подарунок чудовий записник від партнерів заходу «Школа досконалості Лілії Олійник», в котрий зможуть занотувати всю інформацію, отриману під час другого курсу RYM.

В обідню перерву учасниць пригощали:

– кращою італійською піцою в Києві від сім’ї ресторанів IL Molino;

– напоями та випічкою від лаунж-кафе здорового харчування I live;

– соками прямого віджиму Galicia;

Після обідньої перерви дівчата працювали в групах в обраних раніше спеціалізаціях разом з менторами та кураторами.

Учасниці спеціалізації «Кулінарно-кондитерська справа» одразу по завершенню творчого практикуму вирушили на практичне заняття до есперта в області здорового харчування Оксани Барабаш та експерта з асоціації інноваційної освіти Наталії Локтіонової – розробляти корисне меню для книги рецептів, котра з’явиться вже в лютому наступного року.

В рамках другого творчого практикуму RYM презентували казку-феєрію «Дива на Миколая», автором котрого є талановита письменниця й журналістка Оксана Кузів, котра у 2014 році увійшла у літературу зі збіркою бувальщин «Адамцьо», яка у тому ж році стала «Книгою року у молоді Прикарпаття», а наступного – потрапила до списку 80 найкращих книжок України за останнє десятиліття за рейтингом «Україна читає дітям».

Учасниці творчого практикуму RYM II виступлять на сцені Фестиваль Святого Миколая у Чигирині та презентують мюзикл в грудні 2017 року.

Громадська організація «Ділові Українські Жінки» виражає щиру подяку всім, хто долучився до нас цієї суботи – учасницям, менторам, кураторам, партнерам!

Наступне заняття другого творчого практикуму RYM відбудеться вже цієї суботи 25 листопада 2017 року на базі Київського кооперативного інституту бізнесу і права.

Долучайте своїх донечок, адже програма другого курсу RYM дуже цікава та насичена!

Для реєстрації заповніть анкету, посилання розміщене нижче, або ж зателефонуйте за тел. +38 096 615 68 35 https://goo.gl/forms/iype9xwFImkfhRf42


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті