Send emailФункція відправки статті на email доступна тільки зареєстрованим користувачам FAVOR.com.ua. Зареєструйтеся зараз!
Як скласти успішне резюме онлайн та досягти 100% успіху при працевлаштуванні!
  
Автор:

Рекомендації маркетолога як створити успішне резюме

Створити ідеальне резюме – це такий «перелік» з досвіду, вмінь, знань і навичок, який ідеально підходить до сучасних вимог посадової інструкції обраної Вами професії. Зрозуміло, що створити «ідеал» на всі випадки життя не вийде. Тому варто писати або, краще сказати, редагувати своє резюме під вакансію яка конкретно Вас зацікавила.

Як скласти успішне резюме зразок маркетолога? «Якщо Ви претендуєте на посаду, маркетолога, рекламщика чи smm менеджера то варто продемонструвати свої знання та навички компанії, якою зацікавились і написати супровідний лист в корпоративному стилі даної компанії. Ось тоді Ви з 100% ймовірністю зможете добитися бажаного, а саме – зацікавленість роботодавця до Вашого резюме!

Оформлення резюме маркетолога зразок

Назва файлу. Найчастіше, перше спілкування з рекрутером відбувається за допомогою листа на електронну пошту з вкладеним в нього файлом. Вкрай бажано, щоб цей файл називався не просто моє резюме на ворк юа, а назва містила посаду – прізвище та ім’я. Наприклад: «Маркетинг, SMM, SEO спеціаліст Наталушко Олексій». Так, принаймні, співробітник HR-служби (підбору персоналу) відразу зрозуміє хто Ви і навіщо звертаєтеся.

Професійні навички та компетенції маркетолога

Особиста інформація. Прізвище ім’я та по батькові краще вказати повністю, трохи нижче повинні бути зазначені способи зв’язку з Вами. Всі ці дані краще зробити трохи крупніше іншого тексту – так вони будуть читабельні. Інші дані особистого характеру більше не потрібні. Ні сімейний стан, ні національність, нічого більше.

На замітку! Менеджера з маркетингу посадова інструкція (російською мовою).

Мета. Резюме ми пишемо, з якою метою? Знайти підходящу роботу. Так і озвучте це – отримання посади маркетолога (інтернет-маркетолога, маркетолога-аналітика та ін.). Чітко, конкретно, зрозуміло. А більше і не потрібно.

Досвід роботи. Дані даються в зворотній хронології. Не варто обмежуватися тільки назвою компанії, краще ще додати її сферу діяльності. Посада. Стаж роботи. Ключові обов’язки. Тут же варто згадати про таку річ, як досягнення, причому більше конкретики і цифр.

Освіта. Описуючи ВНЗ, необхідно вказати роки навчання (початок – закінчення), далі факультет і отримана спеціальність.

Як написати ідеальне резюме маркетолога

Єдиної думки про те, яким має бути ідеальне резюме маркетолога рекламщика з компентенціями smm менеджера в принципі немає. Кожен співробітник по підбору персоналу готовий по-своєму трактувати включення і форму написання будь-яких моментів. Однак в чому єдині майже всі кадровики, так це в описаних нижче ключових факторах:

  • Резюме повинно відповідати на питання: чи підходить даний кандидат на конкретну посаду?
  • З резюме повинно бути чітко зрозуміло, які досвід, навички і знання є у кандидата
  • Ідеальне резюме маркетолога локалізоване на українську мову, російську чи англійську
  • Резюме повинно містити граматичну структуру для зручного читання
  • Резюме не повинно мати граматичних помилок та не зрозумілих графічних матеріалів 
  • Стислість сестра таланту. Резюме повинно бути в одну, максимум дві сторінки А-4

Де скачати шаблон резюме маркетолога українською мовою

Креативного онлайн рекламщика приклад @ jakecopernik >>>Завантажити (рос.скачать) шаблон резюме маркетолога українською мовою за посиланням https://www.slideshare.net/ssuser9ada6c/ss-90878948. Вдалих Вам співбесід!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті