Традиційний сніданок «Ранкова кава ділової жінки»
  

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у традиційному сніданку «Ранкова кава ділової жінки» 20 червня 2018 року з 9:00 до 12:30 в столичному ресторані SanPaolo (Музейний провулок 4).

Тема сніданку: «Нестандартний PR: правила та особливості»

Ведуча заходу – Юлія Алєксєєва – власниця туристичного оператора ZABUGOR, експерт в області стратегічного консалтингу, співзасновник туристичного кластера Чигиринського району Черкаської області, автор книг, публікацій, унікальних тренінгів, щаслива дружина і мати трьох дочок.


В сучасному світі бізнесу, якщо тебе не знають, значить тебе немає. Одиниці клієнтів, партнерів, співробітників будуть спеціально вишукувати якусь компанію заради її супер-продукту або неперевершеного сервісу.


Як зробити, щоб про Вас дізналися?

Як зробити це максимально швидко і з мінімальним бюджетом?

Як поставити цей процес на потік у своїй компанії?

Саме про це поговоримо в рамках традиційного сніданку «Ранкова кава ділової жінки» 20 червня 2018 року.


Вже традиційно в рамках сніданку відбудеться розіграш подарунків від партнерів та самопрезентація кожної учасниці й обмін корисними бізнес-контактами!


Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, самопрезентуватись, поділитись власними думками у даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!


Ініціатор заходу – ГО «Ділові Українські Жінки». Інформаційний партнер заходу – журнал WomanMagazine.


В зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов’язкова за тел.+38 096 615 68 35 або на сайті http://businesswomen.org.ua/index.php/podiya


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті