Лінійка пряжених продуктів може бути розширена за рахунок наовнювачів та добавок і нових підходів до технології. серія продуктів кисломолочних, сметанних, сирів і сирних десертів на пряженому молоці та на пряжених вершках... Кисломолочних, або молочних ультрапастеризованих, щоб краще зберігалися... Може бути лінійка з продуктів під назвою «Вершки пряжені ультрапастеризовані», або «Сир на пряженому молоці «, або «Сир... з вершками», або «Кисломолочний продукт «Сметана пряжена», або»..... «Сметана на пряженому молоці з вершками (або вершках)» і т.д.) А найбільше мені хотілося б впровадити стародавні українські рецепти колотухи, густянки... Продукти смачні і назви привабливі, я їх осучаснила, як наприклад: «Суфле сирне...«, «Суфле сметанне... «, Суфле кисломолочне на вершках...» і т.д. «Пряжанка кисломолочна», «Пряжанка вершкова», «Пряжанка йогуртна», «Кисломолочний десерт «Пряжанка» ванільна, або з полуничним джемом, з насінням льону, чіа тощо... Назва говорить сама за себе. У вигляді, або на зразок аналогів ряженки, сметани, або типу крему, десерту, закуски, пасти, суфле, желе і т.д. ТУ У 15.5-19492247-004-2002 і інші з 2002 р, зараз доповнені і оновлені, вони дозволяють виготовляти необмежений асортимент за складом сировини і технологіями... Світ нових технологій дозволяє втілити в життя всі фантазії і рецепти, які створені для вітчизняного виробництва. ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/blogs/30658.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 10 грудня 2018 р.