«Фаворити Успіху» logo Гаражні ворота в Івано-Франківьку. Як обрати?
© FAVOR.com.ua
 
Гаражні ворота в Івано-Франківьку. Як обрати?
  

Зрозуміло, що гаражні ворота потрібні для того, щоб надійно закривати сам гараж чи приміщення і захистити від доступу стороннім особам. Для цього бувають різні типи конструкцій, найбільш популярні це:

  • секційні;
  • ролетні;
  • розпашні;
  • відсувні;
  • щитові (підйомно-поворотні).

Найбільш популярні гаражні ворота в Івано-Франківську це секційні, ролетні та розпашні. З точки зору автоматизації та забезпечення надійної теплоізоляції, більш оптимальними варіантами, і саме вони набувають популярності, є секційні та ролетні конструкції.

Гаражні ворота Alutech Prestige і Trend

Гаражні секційні ворота — чудовий варіант для гаражів, де потрібно зменшити втрати тепла. При цьому саме приміщення повинно бути достатньо глибоким для монтажу: мінімальна глибина = висота воріт + 610 мм.

Конструкція секційних воріт Alutech Prestige відрізняється особливою надійністю. Напрямні профілі для роликів вироблені зі сталі товщиною 1,5 мм у варіантах із торсійним механізмом, і 1,2 мм — із пружинами розтягування. Усі кронштейни, ролики та петлі виготовлені з нержавної сталі, що подовжує терміни експлуатації навіть в умовах підвищеної вологості. Ворота серії Trend мають товщину напрямних 1,2 мм, а всі ролики, петлі та кронштейни виготовлені з оцинкованої сталі.

Сендвіч панель у серії воріт Alutech Prestige має товщину 45 мм, а її спротив до передачі тепла становить 1,0 м²⋅C°/Вт, і є аналогічним цегляній стіні товщиною 600 мм. Конструкція має EPDM-ущільнювачі по всьому периметру проєму, що забезпечує надійну герметичність. Бокові ущільнювачі мають два пелюстки. Сендвіч панель серії Alutech Trend має товщину 40 мм. Спротив передачі тепла становить 0,74 м²⋅C°/Вт, що аналогічно цегляній стіні товщиною 550 мм. Ущільнювачі також знаходяться по всьому периметру, однак по боках вони однопелюсткові.

Для обох серій існує велика кількість варіантів візуального оформлення. Доступні 5 візерунків панелі: S, M, L-гофр, фільонка, мікрохвиля. Асортимент кольорів складається з 13 стандартних видів (залежно від панелі). Також поверхню можна пофарбувати у вибраний колір за шкалою RAL чи нанести будь-яке зображення за допомогою цифрового друку (остання опція можлива лише в серії Prestige).

Користуватися секційними воротами можна як вручну, так і за допомогою автоматики (через пульт дистанційного керування). Також компанія Alutech пропонує велику кількість додаткових аксесуарів: замок, дверцята, вікна, механізм зовнішнього аварійного розблокування та ін., які покликані зробити користування ще зручнішим.

Що стосується бюджету, то ворота серії Alutech Trend будуть більш доступні, натомість серія Prestige вважається продуктом преміум-класу.

Ролетні гаражні ворота Alutech

Ролетні гаражні ворота — сучасний і більш доступний варіант облаштування надійного закривання гаражу. Їх конструкція є більш компактною, у порівнянні із секційними варіантами, адже все полотно змотується в короб над виробом. Тому їх можна встановлювати у неглибокі гаражі, а також якщо в приміщенні наявні певні перешкоди (наприклад, трубопроводи, балки перекриття тощо). Однак вони не забезпечують герметичності, тому теплоізоляція буде суттєво нижчою, ніж секційних воріт: ролетні ворота варто встановлювати лише в «холодні» гаражі.

Щоб отримати більш детальну консультацію з приводу вибору гаражної конструкції, зателефонуйте або напишіть в компанію ТехноДім – лідер по встановленню гаражних воріт у Прикарпатті.

https://favor.com.ua/blogs/33185.html