ТРОХИ ПРО СУШІ Суші – найпопулярніша страва традиційної японської кухні. Історія його походження налічує тисячі років, незважаючи на те, що ідея використовувати рибу сирою з’явилася лише позаминулого століття. Саме тоді трапився перший бум популярності. Сьогодні у світі налічується понад сотню видів суші. UNO Pizza&Grill не відстає від світових трендів, тому в нашому меню доставки ви можете знайти понад 30 найменувань цієї страви. І це не рахуючи роли! ДОСТАВКА СУШІ Служба доставки UNO Pizza&Grill працює по Броварах та окремим районам Київської області. Доставка суші Бровари (https://unopizzagrill.com.ua/ru-ru/dostavka-sushi/) здійснюється протягом однієї години. У разі непередбачених ситуацій оператор попередить вас про можливі затримки. МЕНЮ СУШІ У нашому меню ви знайдете кілька видів суходолу: класичні; гострі; вегетаріанські; суші, запечені під сирним соусом чи під соусом спайсі. Вибирайте суші відповідно до ваших уподобань. Переваги UNO Pizza&Grill: Досвід понад 7 років. У UNO Pizza&Grill з першого дня роботи наголошували на японській кухні. Минули роки – наша кухня стала набагато універсальнішою. Тим не менш, ми нагромадили великий досвід у цьому тонкому мистецтві і готові демонструвати його щодня. Ціни нижчі від середньоринкових. У UNO Pizza&Grill дешевше, ніж удома! Це принцип, якого ми завжди дотримувалися. Далеко ходити не треба – ціни на суші вказані у цьому розділі вище. Просто! Замовлення суші здійснюється через наш сайт або за телефоном: (095) 561 71 71 Швидка доставка. Розвинена мережа UNO Pizza&Grill дозволяє доставляти суші протягом 1 години до будь-якого району Броварів. ЯК ЗАМОВИТИ СУШІ НА ДІМ Ми знаємо, як приготувати смачні суші та привезти їх у термін. При замовленні від 700 гривень діє акція та здійснюється безкоштовна доставка. Для того, щоб замовити суші додому, необхідно оформити замовлення на сайті або зв’язатися з нами за телефоном у години роботи служби доставки. ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/blogs/35511.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 11 жовтня 2022 р.