Історія виробництва заморожених напівфабрикатів Добра кухня бере свій початок у 2003 році. За 20 років роботи ми обрали найкращі рецептури, вдосконалили виробництво, побудували власний цех по виготовленню напівфабрикатів з нуля за європейськими стандартами. Впроваджена система НАССР гарантує безпечність напівфабрикатів на повному шляху виробництва. Сьогодні це виробництво заморожених м’ясних напівфабрикатів, що працює з оптовими покупцями у різних регіонах України. Ми використовуємо різні методи виготовлення напівфабрикатів для того, щоб задовольнити різні смаки та уподобання. Велику долю асортименту займає ручна ліпка. У виготовленні деяких допомагає якісне сучасне обладнання. Шокова заморозка сприяє збереженню всіх корисних властивостей напівфабрикату. Наші покупці отримують майже готові смачні вареники, пельмені, хінкалі, млинці, бендерики, чебуреки, котлети, голубці… Сайт: https://www.dobra-kukhnia.com.ua/ Адреса: вул. Грушевського, 75а, м. Ковель, Волинська область Телефон: 099 624 57 51 063 938 87 18 068 790 62 96 Графік роботи: 10-18 ———————————— Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/blogs/36437.html). Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим! Дата документу: 1 серпня 2023 р.