«Фаворити Успіху» logo Як вибрати металеві поручні (перила) та каркас для сходів?
© FAVOR.com.ua
 
Як вибрати металеві поручні (перила) та каркас для сходів?
  

Як вибрати металеві поручні (перила) та каркас для сходів?

Якщо каркас для сходів має, перш за все, практичне значення, то поручні можуть відіграти ще й дуже важливу роль у дизайні. Але до вибору обох цих складових сходового маршу потрібно підходити ретельно. Тож далі розглянемо ключові аспекти, на які потрібно звернути увагу.

Перила на сходи

Метал – дійсно унікальний матеріал, адже металовироби поєднують у собі неймовірну міцність та можливість створення абсолютно будь-яких дизайнерських рішень. Тому поручні на сходи можуть бути прямі та вигнуті, спіральні та дугоподібні, виточені та лаконічні. Їх можна пофарбувати у будь-який колір, додати декор чи обрати ковані перила із складними елементами. Якщо ви хочете щось незвичне – майстри компанії «Стальні Рішення» запропонують вам виготовлення по ескізу і ваш інтер’єр буде дійсно унікальним.

Серед найпопулярніших конструкції такі:

  • Зварні: цільна конструкція з металевих труб, елементи якої зварюють перед монтажем або безпосередньо у процесі встановлення.

  • Збірні: складаються з окремих секцій та кріплень. Їхня перевага полягає в тому, що збір можна провести самостійно, а за потреби – демонтувати без особливих проблем.

Поручні на сходи можна зробити у будь-якому стилі та дизайні: брутальні перила лофт із металевого кута чи «квадрата» або витончені і візуально легкі конструкції в стилі сканді.

Серед переваг металевих перил:

  • Надійність та довговічність: вони прослужать не одне десятиліття, особливо, якщо використовувати якісне декоративно-захисне покриття та вчасно його поновлювати. З цією метою застосовують цинкування, нікелювання, нанесення порошкової, полімерної, акрилової або алкідної фарб.

  • Стійкість до різних видів впливу: вологи, механічних пошкоджень, сонячного випромінювання, грибка та плісняви.

  • Пожежна безпека: метал не боїться впливу високих температур чи прямого вогню.

  • Декоративна «гнучкість», тобто можливість втілення будь-яких дизайнерських рішень: від лаконічного і стриманого оформлення до витонченого з кованими елементами.

Вдало підібрані перила https://stalni-rishennja.com.ua/peryla-loft/ можуть кардинально змінити вигляд як самих сходів, так і всього приміщення. А найбільш вдалий варіант вам допоможуть обрати та втілити майстри компанії «Стальні рішення» в місті Рівне та області.

Каркас для сходів з металу

Повністю металеві сходи частіше застосовують в екстер’єрі приміщень, а от для інтер’єру обирають каркас із металу, а самі сходинки з дерева чи інших матеріалів. Вибір металу пов’язаний з тим, що сходи з такою основою мають візуально легкий вигляд. Добротні і надійні металеві конструкції не займають багато місця, тому економлять простір.

Сучасні рішення в стилі хай-тек особливо популярні, адже виконані з металу та надміцного пластику – не створюють візуального шуму і вирізняються практичністю. Ефектний вигляд мають сходи в стилі лофт, які виконують у поєднанні металу та дерева. Також на металевому каркасі виготовляють сходові марші в інших інтер’єрних стилях.

Обираючи поручні та каркаси для сходів, варто звернути увагу не тільки на естетичну складову, а й на функціональність та якість виконання роботи – вони впливають на довговічні і надійність конструкції. Якщо ви обраєте огородження сходових маршів чи онову з металу – якісні зовнішні та внутрішні сходи пропонує компанія «Стальні рішення». Майстри втілюють найоригінальніші ідеї та застосовують високоякісні матеріали, що дозволяє поєднати естетику і надійність.

https://favor.com.ua/blogs/37367.html