«Фаворити Успіху» logo Дмитровська Галина Петрівна Все про молочні продукти
© FAVOR.com.ua
 
Дмитровська Галина Петрівна Все про молочні продукти
  
моб. тел.: 050-355-39-22; 098-398-50-70; E-mail: 5464348@i.ua
Нова розробка 2011 р – ПРОДУКТИ МОЛОКОВМІСНІ ТЕРМІЗОВАНІ ТУ У 15.8-24368458-008:2011
Надаю науково-консультативні послуги
з питань розробок та впровадження у виробництво
сучасних та вдосконалених технологій молочної галузі
Нормативна документація на ПЕРСПЕКТИВНІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ для масового і оздоровчого харчування та спеціального призначення
«“Кефіри сучасні і елітні» /Нова назва «Кефіри і продукти кефірні/ТУ У 15.5-19492247-001-2002.
«Йогурти елітні» /Нова назва: «Йогурти»/ ТУ У 15.5-19492247-002-2002.
«Продукти сметанні» /Сметана, Продукти сметанні та Продукти молоковмісні сметанні/ ТУ У 15.5-19492247-003-2002.
«Десерти кисломолочні» /Нова назва і розширений асортимент: «Продукти кисломолочні та кисломолочно-рослинні: десерти, креми, пудинги, суфле, пасти, соуси, муси, коктейлі»ТУ У 15.5-19492247-004-2002.
«Кефіри вітамінізовані ТУ У 15.5-19492247-005-2003.
«Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.5-19492247-006-2003.
«Продукти для спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування (спортсменів, вагітних, геро-, тощо, та дітей з 8 міс.).Йогурти вітамінізовані» ТУ У 15.8-21604587-009-2008.
«Продукти спец. та дитячого харчування. Кефіри вітамінізовані»ТУ У 15.8-21604587-003-2003.
«Напої кисломолочні» (в тому числі збагачені ) ТУ У 15.5-19492247-004-2003.
«Сири пастоподібні» ТУ У 15.5-19492247-012-2002.
«Сири вершкові» ТУ У 15.5-19492247-008-2002.
«Вироби сиркові глазуровані тривалого зберігання» ТУ У 15.5-19492247-003-2003.
«Продукти молочні з рослинними жирами глазуровані» ТУ У 15.5-19492247-024-2004.
«Продуктидля спеціального дієтичного споживання та дитячого харчування. Молоко питне вітамінізоване».ТУ У 15.8-21604587-002-2002.
«Продукти на основі молока» ТУ У 15.5-19492247-002-2003.
«Молоко коров’яче питне подовженого терміну зберігання» ТУ У 15.5-19492247-020-2004.
«Молоко коров’яче (пастеризоване; пряжене)».(до 14 діб)ТУ У 15.5-19492247-025-2004.
«Вершки пастеризовані. (Строк придатності до 14 діб). Вершки стерилізовані.» ТУ У 15.5-19492247-026-2004.
«Масло тривалого зберігання на основі молочної сировини. ВЕРШКОВЕ. ТОПЛЕНЕ» ТУ У 15.5-19492247-001-2003.
Продукти молоковмісні сирні плавлені ТУ У 15.8-24368458-004:2007
Майонези ТУ У 15.8-24368458-005:2007
ПРОДУКТИ МОЛОКОВМІСНІ ТЕРМІЗОВАНІ ТУ У 15.8-24368458-008:2011

Науковий керівник розробок, кандидат технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки,
провідний науковий співробітник Науково-дослідна частина Національного університету харчових технологій (НДЧ НУХТ)
Дмитровська Галина Петрівна
тел/факс: (044) 546-43-48; моб. тел.: 050-355-39-22; 098-398-50-70;
E-mail: 5464348@i.ua
https://favor.com.ua/blogs/3942.html