«Фаворити Успіху» logo Майже 27 мільярдів грн податків та 25 мільярдів грн. інвестицій «Київстар» за 14 років роботи
© FAVOR.com.ua
 
Майже 27 мільярдів грн податків та 25 мільярдів грн. інвестицій «Київстар» за 14 років роботи
  
Майже 27 мільярдів грн податків та 25 мільярдів грн. інвестицій «Київстар» за 14 років роботи

«Київстар» вже багато років входить до числа найбільших платників податків та найбільших інвесторів у телеком України. За 14 років діяльності компанія сплатила до державного бюджету майже 27 млрд грн податків, та інвестувала в телеком ринок 24,8 млрд грн. Тільки у 2011 році сума податків, сплачених «Київстар» становила 4,5 млрд грн., що майже удвічі перевищує суму податків, сплачених у 2010 році, а інвестиції у розвиток українських телекомунікацій сягнули 2,2 млрд грн. – ці кошти пішли на розвиток інфраструктури мобільного зв’язку, розбудову мереж широкосмугового інтернету, і впровадження технологічних продуктів для обслуговування клієнтів.

 

Президент «Київстар» Ігор Литовченко:

«Наша задача – давати максимум державі, ринку та клієнтам. Тільки у 1 кварталі 2012 р. «Київстар» вже сплатив до державного бюджету України понад 500 мільйонів гривень податків. Щоквартально «Київстар»  надає до НРСІ звіт щодо показників діяльності компанії, згідно яких рентабельність компанії у 1 кварталі 2012 року становить 35,3%. Це нормальний рівень здорового бізнесу, який може допомагати державі та збільшувати можливості для клієнтів. За останні п’ять років обсяг голосових послуг, отриманих абонентами «Київстар», виріс на 100%, а мобільного інтернету – на 400%. При цьому, щомісячні витрати клієнта «Київстар» залишилися стабільними – близько 40 грн. Загалом Україна посідає друге місце у світі за споживанням голосових послуг після США та майже останнє – за рівнем щомісячних витрат абонентів. Це є нашим найбільшим досягненням, яке ми будемо розвивати і надалі, за допомогою вигідних пакетних послуг».

 

 

За додатковою інформацією звертайтесь: Ірина Леліченко, Irina.Lelichenko@kyivstar.net

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua
https://favor.com.ua/blogs/9782.html