ТОВ «Бірчер Бенер» ТМ «Фудвіль» вирішила донести різноманіття смаків традиційного європейського продукту – КРОКЕТУ – виготовленого за старовинною голландською технологією до українського споживача.
Крокет виготовляється за оригінальними рецептами лише з кращої натуральної сировини, а саме: яловичини, курятини, круп, овочів, солі та спецій.
Європейська система управління якістю з ретельно підібраною базою постачальників та чітко побудованою схемою логістики забезпечують виробництво якісною сировиною.
Саме відбірні свіжі овочі у поєднанні з молодою яловичиною та курятиною створюють неповторний смак продукту. Напівфабрикати ТМ «Фудвіль» виготовляються без додавання харчових домішок – стабілізаторів, барвників та ароматизаторів. А вся палітра смаку досягається завдяки поєднанню композицій спецій та зелені.
Завод ТОВ «Бірчер Бенер» обладнаний новітньою автоматизованою технологічною лінією. Продукція ТМ «Фудвіль» є повністю готовою до вживання. За відсутності часу її достатньо просто розморозити.
А сирі напівфабрикати необхідно додатково обжарити у фритюрі, на сковороді або на грилі. При виготовленні продукції використовують метод шокової заморозки. Це дозволяє зберегти максимум корисних речовин.
При такому способі кришталики льоду мають значно менший розмір, ніж при традиційній замороці, і формуються практично одночасно у всіх клітинах. Тому клітини лишаються неушкодженими: структура тканини, смакові якості і харчова цінність швидкозаморожених продуктів зберігаються максимально.