“Favorites of Success” logo Абоненти «Київстар» можуть дізнаватись про маршрути громадського транспорту на «Мобільних Яндекс.Картах»
© FAVOR.com.ua
 
Абоненти «Київстар» можуть дізнаватись про маршрути громадського транспорту на «Мобільних Яндекс.Картах»
  
Абоненти «Київстар» можуть дізнаватись про маршрути громадського транспорту на «Мобільних Яндекс.Картах»


«Київстар» та «Яндекс» розширили можливості послуги «Мобільні Яндекс.Карти» для усіх абонентів «Київстар». Тепер, скориставшись онлайн-картами, абоненти «Київстар» можуть швидко дізнатись про маршрути громадського транспорту в 15 містах України. Послуга є безкоштовною для абонентів будь-яких тарифних пакетів.

Завдяки новій додатковій можливості послуги «Мобільні Яндекс.Карти»  комфортно почуватимуться на дорогах міст України і автоводії, і пішоходи, які користуються мобільним інтернетом від «Київстар». Безкоштовна послуга  «Громадський транспорт», що стала доступною з «Мобільних Яндекс.Карт», дозволить абонентам «Київстар» визначатись з оптимальним шляхом для проїзду містом на громадському транспорті.

Можливість прокладати маршрути доступна для абонентів мобільного зв’язку «Київстар» у наступних містах: Київ, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон та Ялта. Вони можуть легко і швидко дізнаватись про рух міських автобусів, тролейбусів, метрополітену в містах, де доступний цей вид транспорту, і безпомилково й комфортно почуватись навіть у незнайомих місцях.

Користуватись додатком «Мобільні Яндекс.Карти» можуть усі абоненти мобільного передплаченого та контрактного зв’язку. Плата за підключення послуги, а також абонентна плата не стягуються. Плата за інтернет-трафік при користуванні додатком з мобільного телефону також не стягується.

Послуга діє при доступі до мережі інтернет з використанням точок доступу:

·                www.ab.kyivstar.net  — для абонентів передплаченої форми обслуговування;

·                www.djuice.com.ua — для абонентів Djuice;

·                internet.beeline.ua — для абонентів Beeline;

·                www.kyivstar.net — для абонентів контрактної форми обслуговування.

Для отримання детальної інформації про спільну акцію компаній «Яндекс» та «Київстар» телефонуйте за номером 922*14* (дзвінки з номерів мережі «Київстар» не тарифікуються).

«Київстар» та «Яндекс» розпочали співпрацю у червні 2011 року.

Спільними акціями «Київстар» дбає про те, щоб клієнти отримували максимум від мобільного інтернету.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», українська бізнес-одиницяVimpelCom Ltd.

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар»  – української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd. – входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua .

 

Довідка про додаток Яндекс.Карти

Яндекс.Карти – геоінформаційний сервіс для пошуку об’єктів на мапі. Дозволяє шукати адреси і організації, переглядати супутникові та панорамні знімки міст. В даний час на Яндекс.Картах доступні докладні схеми більш ніж 250 міст Росії, Україні, Білорусі та Казахстану. За даними comScore, у березні 2011 року місячна аудиторія сервісу склала 10,1 мільйона користувачів.

 


 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Phone: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Web:
https://favor.com.ua/en/article/10621.html