“Favorites of Success” logo Витончена телеведуча Марися Горобець завела власний блог
© FAVOR.com.ua
 
Витончена телеведуча Марися Горобець завела власний блог
  

Сьогодні телеведуча Марися Горобець, образ якої асоціюється з українською вродою та шляхетністю, розпочала свій блог на «ГУЧНИХ ІМЕНАХ».

Це п’ятий зірковий блог на рахунку «ГУЧНИХ ІМЕН».

Марися Горобець у 2007 році за популяризацію України і створення позитивного іміджу нагороджена «Золотим пером». Також, у тому ж році, вона вела «Карнавалію» та «Київський бал». Ведуча входить у «Топ 100 найкрасивіших людей України» (May Fashion, 2008).

Нещодавно Марися знялась у відеоролику Олеся Саніна «Туризм в Україні». Віртуально мандруючи Україною, ведуча розповідає про туристичні родзинки нашої країни: культурні, історичні, природні. А разом з тим змінює й образи – то вона дівчина-весна, то шляхетна панянка, то Маланка, а то спортсменка-гірськолижниця. У фіналі Марися Горобець усіх гостинно запрошує до України – на ЄВРО 2012!

На сторінках Інтернет-видання вже розповідає про себе і танці ведуча «СТБ» та акторка Лілія Ребрик, роздумує на філософську тематику ведуча «1+1» Ілона Довгань, дає рекомендації з етикету та успішності президент благодійного фонду «Обдаровані діти – майбутнє України» Влада Литовченко, розвіює міфи про надумане бачення досягнення успіху модельєрів дизайнерка та майстер мінімалізму Світлана Бевза.

 
E-mail: in.bignames@gmail.com
Web:
https://favor.com.ua/en/article/1069.html