Компанія ТД «Щедро» опублікувала підсумки діяльності та досягнень у 2012 році. Головні результати року: ріст долі ринку компанії у всіх продуктових категоріях, запуск інноваційних смаків, позитивна динаміка у національних рейтингах компаній та брендів, а також перемога продукції ТМ «Щедро» у професійному дегустаційному конкурсі WorldFoodUkraine – 2012. У 2012 році компанія «Торговий дім «Щедро» укріпила та наростила лідерські позиції на ринці майонезів, кетчупів, гірчиці та соусів. ТД «Щедро» – лідер українського ринку маргаринів. Компанія у першій трійці за долею ринків майонезу та кетчупів. Ріст долі ринку соусної категорії ТД «Щедро» у 2012 році: * – Джерело: дані консалтингової компанії «АПК-Інформ» Для компанії 2012 рік став роком змін у організаційній структурі. Створені та вже повноцінно функціонують два нових департаменти: Департамент управління якістю та Департамент розвитку виробництва та інновацій. Відбулися нові кадрові призначення у топ-менеджменті компанії на позиції: директор Департаменту маркетингу, директор Департаменту продажів, директор Департаменту по роботі з промисловістю, а також Директор з продажів у російському регіоні. Однією з найважливіших подій 2012 року для компанії «Торговий дім «Щедро» став запуск шести новинок у продуктових категоріях: кетчупи, соуси та гірчиця. Новинки представляють як популярні смаки, так й інноваційні серед українських торгових марок смаки: кетчуп «Барбекю» з цільномеленими спеціями, а також гострий соус «Сальса вогняна» зі шматочками червоного перцю. Протягом декількох років компанія та торгова марка «Щедро» демонструють позитивну динаміку у рейтингах національних ділових видань: Forbes, Фокус, ГVaрдія та ін. ** – і в 2011 р., і в 2012 р. ТМ «Щедро» випереджає всіх основних конкурентів У минулому році на Львівському жиркомбінаті введено в експлуатацію лінію з виготовлення спредів, рослинно-молочних паст та молочно-рослинних сумішей. У рамках програми модернізація виробництва на Харківському жировому комбінаті встановлено новий ротатор, що дозволило збільшити продуктивність технологічної лінії. У 2012 році ХЖК відзначив свій 80-річний ювілей! Також минулого року встановлено нове сучасне обладнання у випробувальній лабораторії Запорізького оліяжиркомбінату, яку визнано однією з передових поміж лабораторій підприємств харчової промисловості України. Лабораторія ЗМЖК акредитована Національною агенцією з акредитації на технічну компетенцію у відповідності до вимог міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2006. «У 2012 році завершені зміни в організаційній структурі компанії. ЇЇ перші конкретні результати: компанія збільшила об’єми виробництва соусної продукції на 11,8%, відбувся успішний запуск інноваційних продуктів, покращені рецептури соусної групи, а всі новинки торгової марки отримали найвищі оцінки якості за результатами незалежних тестувань та досліджень, – ділиться Копернак Віталій Анатолійович, директор ТОВ «ТД «Щедро». – У планах компанії подальша модернізація виробництв, випуск інноваційних продуктів, а також якісні зміни в управлінні компанією». Раніше повідомлялося про перемогу продукції ТМ «Щедро» у дегустаційному конкурсі World Food Ukraine – 2012 (http://schedro.ua/news-ua/34.html) Торгова марка «Щедро», ведучий бренд компанії ТД «Щедро», зареєстрована у 2005 році, сьогодні займає лідируючі позиції на українському оліяжировому ринці у сегменті маргаринів, майонезів, соусів та гірчиць. Вся продукція ТМ «Щедро» виготовляється на ведучих комбінатах з багаторічним досвідом виробництва та сучасним обладнанням: Харківський та Львівський жиркомбінати (ХЖК та ЛЖК), а також Запорізькому оліяжиркомбінаті (ЗМЖК). До продуктового портфелю ТМ «Щедро» входять: майонези на натуральних яєчних жовтках та відбірній соняшниковій олії, кетчупи з цільномеленими спеціями, соуси за оригінальними рецептурами та цільними шматочками овочів, гірчиця з цільномелених гірчичних зернят, маргарини на основі відбірної рослинної олії. ПРЕС-ЦЕНТР (http://schedro.ua/press-ua.html) компанії «Торговий дім «Щедро» ———————————— This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/article/12437.html). All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required! Document date: February 4, 2013