“Favorites of Success” logo Розуміючи Вас – знизили ціни на ЗАЗ. Знижки на Sens та Lanos 7000 грн.
© FAVOR.com.ua
 
Розуміючи Вас – знизили ціни на ЗАЗ. Знижки на Sens та Lanos 7000 грн.
  
Розуміючи Вас – знизили ціни на ЗАЗ. Знижки на Sens та Lanos 7000 грн.

Якісні автомобілі стають доступною реальністю. Роздрібні ціни на «народних» улюбленців ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Sens знижено до 7000 грн.

Із 11 квітня кожен бажаючий придбати автомобіль має вигідну можливість стати власником нового авто від ЗАЗ із відчутною знижкою. Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» пропонує своєму покупцеві реальні знижки на одні із найпопулярніших та найдоступніших вітчизняних автомобілів – ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Sens. Знижки розповсюджуються на автомобілі 2012 та 2013 років виробництва.

Свою репутацію «бестселеру» вітчизняного автопрому підтверджує модель ЗАЗ Lanos. Авто, яке шість років поспіль виборювало титул «Абсолютного лідера продажів» за результатами щорічного національного автомобільного рейтингу-акції «Авторейтинг», стало ще доступнішим потенційному покупцю. Так, ціну на базову версію ЗАЗ Lanos 2012 р.в. у стандартній комплектації запропоновано на рівні усього 70 000 грн., з урахуванням знижки у розмірі 5000 грн. Приголомшливо доступним на вітчизняному авторинку стає найдешевший у своєму класі автомобіль із автоматичною коробкою передач – ЗАЗ Lanos у комплектації «люкс» 2012 року та 2013 рр.в. Стати його власником можливо усього від 85 000 грн, з урахуванням знижки до 7000 грн. В арсеналі автомобіля такі комфортні переваги, як кондиціонер, подушка безпеки водія, протитуманні фари, центральний замок, підігрів передніх сидінь та зовнішніх дзеркал та ін. На найпопулярнішу модифікацію із механічною КПП – ЗАЗ Lanos із комплектацією «комфорт» у кузові седан – знижка складає 6000 грн. на авто 2012 р.в. та 4000 грн. на авто 2013 р.в. Відповідно реалізація авто здійснюється за цінами 74 900 грн. та 78 900 грн.

Приємно здивує покупця своїми цінами й інший найдоступніший у своєму класі легковий автомобіль – міський улюбленець ЗАЗ Sens. Якісний, надійний та невибагливий в користуванні ЗАЗ Sens стане вірним супутником своєму господарю за цінами, що стартують усього від 56 900 грн. Саме така вартість базової модифікації моделі 2012 року виробництва з урахуванням знижки у розмірі 3000 грн. «Люксова» комплектація ЗАЗ Sens у кузові седан із передніми електричними склопідйомниками, центральним замком, кондиціонером, підігрівом зовнішніх дзеркал тощо доступна за ціною авто 62 900 грн. та 64 900 грн, з врахуванням знижки 7100 грн і 7000 грн. відповідно.

«Ініціатива щодо запровадження знижок – виважене рішення. – коментує зниження цін на моделі ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – Останнім часом на внутрішньому авторинку панують суперечливі настрої щодо можливості здорожчання автомобілів різних брендів. Ми не робимо прогнозів з цього приводу. Ми залишаємося вірними своїй цілі – запропонувати українському споживачеві якісні автомобілі за оптимальними цінами. ЗАЗ розуміє свого покупця та, як і досі, залишиться лояльним до нього».

Постійною перевагою для покупки нових моделей ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Sens є доступність у техобслуговуванні та перевірена багаторічним досвідом експлуатації «стійкість» в умовах вітчизняних доріг, що підтверджена гарантією 3 роки або 100 тис. км, і міжсервісним інтервалом у 15 тис. км. Моделі ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Sens доступні у комплектаціях із заводським газобалонним обладнанням.

Знижки на моделі ЗАЗ Lanos і ЗАЗ Sens діють до 30 червня 2013 року у всій дилерській мережі АвтоЗАЗ-сервіс.

Скористайтесь можливістю стати власником перевірених часом «народних» авто за найкращими цінами!

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ – на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:
www.facebook.com/autozaz.ua
www.vk.com/autozaz_ua
www.youtube.com/user/avtozazua

Додатково
Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» – офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні. Із 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ Vida, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ в будь-якому куточку України.

 
https://favor.com.ua/en/article/13437.html