“Favorites of Success” logo Випускники українських шкіл зможуть заробити 50 000 своїми знаннями з економіки та фінансів
© FAVOR.com.ua
 
Випускники українських шкіл зможуть заробити 50 000 своїми знаннями з економіки та фінансів
  
PrivatBank

З 1 лютого в Україні стартувала всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній». На відміну від звичайних шкільних олімпіад, у ній може брати участь випускник будь-якої української школи, незалежно від його оцінок у табелі. Переможець «Фінансового генія» отримає грант на суму 50 000 гривень для оплати подальшого навчання у вищій школі. Організатором олімпіади стала національна програма фінансової грамотності ПриватБанку ЮніорБанк.

«Це найсучасніша в Україні шкільна олімпіада, взяти участь у якій може будь-який охочий, – говорить Світлана Нікітіна, керівник проектів ЮніорБанку. – Володарем гранту на навчання в престижному виші може виявитися випускник будь-якої школи, міської або сільської. Окрім того, усі учасники проекту отримають чудовий шанс підтягнути свої знання з економіки та дізнатися багато нового, що дуже корисно перед вступом до вишу».

Щоб стати учасником «Фінансового генія», потрібно до 17 лютого зареєструватися на інтернет-сторінці www.juniorbank.com.ua/olympics. Обов’язковою умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА – її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім протягом чотирьох тижнів конкурсанти будуть через Інтернет виконувати чотири блоки завдань (тести та задачі на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). За результатами виконання завдань учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали.

Учасниками фінального туру олімпіади, що відбудеться в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільшу кількість балів у ході першого етапу. Серед фіналістів за підсумками вирішення практичних задач і кейсів буде визначено переможця «Фінансового генія» 2014 року. Інші призери олімпіади отримають грошові винагороди – 10 000 та 5 000 гривень.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об’єднуючи понад 610 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання фінансовим послугам для дітей і підлітків, але й підтримує спортивний рух і програми популяризації здорового образу життя школярів. Національна програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Насамперед, це захоплюючий, цікавий матеріал: мультфільми, презентації, ігри та навіть соціальна мережа для юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблено мультиплікаційно-ігрову програму навчання, а в старшокласників є можливість на практиці вивчити економіку, бізнес і фінанси та визначитися з майбутньою спеціальністю. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається зі згоди та під контролем батьків, не тільки дає доступ до «дорослих» можливостей та банківських послуг, але й дозволяє спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світі.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail: privatbank@pbank.com.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/article/18171.html