“Favorites of Success” logo Кримські сепаратисти визнали, що Росія не в змозі забезпечити півострів продуктами харчування
© FAVOR.com.ua
 
Кримські сепаратисти визнали, що Росія не в змозі забезпечити півострів продуктами харчування
  

Так званий «в.о. голови Республіки Крим», створеної в межах окупованої РФ української Автономної Республіки Крим (АРК), Сергій Аксьонов доручив сьогодні, 9 червня 2014 року, своєму заступнику Михайлу Шеремету влаштувати на кордоні «зелені коридори» для прискореного пропуску продуктів харчування, що ввозяться з території материкової України. Відповідне доручення Аксьонов озвучив вранці на апаратній нараді в нелегітимній Раді міністрів Криму, повідомляє «Главком».

«Необхідно розрядити ситуацію на цьому тижні», – сказав Аксьонов після доповіді окупаційного міністра економічного розвитку Світлани Верби про жалюгідний стан справ на продовольчому ринку республіки і різке підвищення цін на соціально значущі групи товарів.

Аксьонов також доручив організувати щоденний моніторинг цін на соціально значущі види продуктів харчування по містах і районах.

«Ніяких вихідних днів ні у кого не буде, поки ми ситуацію не приведемо в належне русло...», – пригрозив своїм поплічникам лідер кримських сепаратистів Аксьонов, відомий у кримінальних колах на прізвисько «Гоблін».

Продовольча ситуація в Криму ускладнюється переходом на російський рубль, що різко підняв роздрібні ціни, а також повним колапсом курортної галузі.

https://favor.com.ua/en/article/19909.html