“Favorites of Success” logo Вітчизняні суміші на провідних виставках харчової промисловості
© FAVOR.com.ua
 
Вітчизняні суміші на провідних виставках харчової промисловості
  
Вітчизняні суміші на провідних виставках харчової промисловостіКиїв, 9 – 11 вересня – в межах виставкового цетру АККО Інтернешнл одночасно пройшли провідні виставки харчової промисловості України: 23-я Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH; 15 – а Міжнародна виставка обладнання, матеріалів і технологій для упаковки UPAKOVKA.

Синергія виставок INPRODMASH & UPAKOVKA дає можливість представити в одному місці все необхідне для різних технологічних процесів, пов’язаних з виробництвом харчової продукції – від первинної обробки сировини до кінцевої упаковки. Це традиційне місце зустрічі спеціалістів харчової і суміжних галузей з різних країн для продуктивного ділового спілкування та розвитку взаємовигідного співробітництва. Виставки внесені до переліку заходів, які підтримуються Міністерством аграрної політики та продовольства України

У 2014 році INPRODMASH & UPAKOVKA в черговий раз зібрали фахівців харчової індустрії. Єдиний вітчизняний виробник дитячих молочних сумішей – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» взяв участь у заході в складі виставкового стенду національної асоціації виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції, інших видів продукції харчової промисловості – Укрконсервмолоко. Саме на їхніх полицях розмістилась лінійка товарів передового українського виробника дитячого харчування: негазована питна вода для малюків з перших днів життя «Малиш», сухі молочні суміші європейського рівня «Малютка Premium» та безумовні бестселери усіх часів на пострадянському просторі – «Малиш» і «Малютка».
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/article/21125.html