“Favorites of Success” logo День автомобіліста як привід подякувати за працю
© FAVOR.com.ua
 
День автомобіліста як привід подякувати за працю
  
День автомобіліста як привід подякувати за працюВпередень професійного свята – Дня автомобіліста, відповідний структурний підвідділ отримав у подарунок від керівництва ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» кулер для води, що призначений для забезпечення зручного питного режиму в гаражі.

Сучасне життя неможливо уявити без автомобіля. Саме тому професія водія була і залишається однією з наймасовіших. Професійне свято водіїв автотранспорту День автомобіліста і дорожника офіційно відзначається в Україні з 1996 року в останню неділю жовтня. Його також святкують і автолюбителі, яких з кожним роком все більше.

Як на підприємстві ставляться до водіїв? На це питання відповів голова наглядової ради Володимир Анатолійович Почеп: «Автомобільний транспорт є однією з найважливіших систем на підприємстві. Без перебільшень, від людей, які керують технікою та обслуговують її, залежить те, чи зможе комбінат безперебійно функціонувати. Кожного дня наші автомобілі виїжджають по різноманітним завданням. Це і забір молока з господарств, і рейсові поїздки в місто, які пов’язанні із повсякденною діяльністю. У кожній з цих машин за кермом сидить автомобіліст. Кожну одиницю техніки регулярно обслуговують і доглядають, як маленьку дитину, тож зрозуміло, що без цих людей все зупиниться».
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/article/21602.html