“Favorites of Success” logo Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2014
© FAVOR.com.ua
 
Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2014
  
Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 2014Хорольський комбінат другий рік поспіль посів 1-е місце та отримав «золото» у ТОП-5 серед великих та середніх підприємств України у номінації «Показники масштабів виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів» у виробництві дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів за результатами загальнодержавного статистичного ранжування фінансово-господарської діяльності.

У цьому році єдиний вітчизняний виробник спеціального та дієтичного харчування для малюків з перших днів життя отримав відразу декілька нагород. Серед них, окрім самого «Лідера галузі 2014», ОРДЕН «Зірка слави. Економіка України» – генеральний директор підприємства Артем Васильович Кузьменко; МЕДАЛЬ «За заслуги та досягнення» – старший інженер з питань будівництва Олександр Сергійович Смірнов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ» – головний механік Сергій Васильович Сафонов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ» у сфері «Фінанси та аудит 2014» – начальник відділу економіки та фінансів Юрій Володимирович Гулєнцов; Сертифікат «КЕРІВНИК РОКУ» – менеджер з постачання Сергій Олександрович Штомпель.

Національний бізнес-рейтинг – комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики, ґрунтуючись на показниках чистого прибутку, платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціальних внесків та оплати праці, а також інвестиційної привабливості.

Щорічне незалежне оцінювання проводилося за науковою методологією аналітичної агенції «Статінформконсалтинг» та редакції статистичного міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна».

Наша перемога – це ще один крок вперед до зростання і досконалості.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail: izvirko@malysh.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/article/22156.html