Бренд UDEN-S переміг у другому етапі конкурсу «Фаворити успіху»!
  
Company: UDEN-Ukraine

Найкращі обігрівачі в Україні – UDEN-S перемогли у другому кварталі голосування конкурсу «Фаворити успіху».

Третій рік поспіль виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S бере участь у всеукраїнському конкурсі «Фаворити успіху». Два роки поспіль він ставав переможцем та отримував звання «Обігрівач» 2016 та 2017 років.

Зараз триває голосування споживачів в рамках 2018 року. А саме, вже підведені підсумки другого кварталу. Ііі… незмінний лідер у категорії «Обігрівач» – ТМ UDEN-S!

«Друзі! Ми знаємо, що ви голосуєте за нас та підтримуєте. Дуже вдячні вам за це! Тішимося тим, що наші обігрівачі доставляють вам приємні емоції своїм теплом та економією, подобаються настільки, що ви приділяєте власний час на написання відгуків, на голосування у конкурсі, на рекомендацію нас своїм рідним та друзям. Це багато про що говорить. Не втомимося дякувати вам за підтвердження та натхнення, які даруєте!

Стартував третій квартал року, а з ним і третій етап голосування конкурсу! Запрошуємо приєднатися до вибору найкращих: https://www.favor.com.ua/vote/for/20747. Залогіньтеся, ставте галочку навпроти UDEN-S та підтверджуйте свій вибір», – висловлює подяку виробник на своєму сайті.

Обирайте тепло та красу – обирайте UDEN-S!

«Фаворити успіху» – це некомерційний відкритий народний рейтинг торгових марок, офіційно представлених на українському ринку. Кожен споживач, кожен українець може вибрати свою улюблену компанію або виробника і віддати за них свій голос. Переможці – найкращі і найбільш рекомендовані товари і послуги – визначаються за підсумками голосування Споживачів, оцінок Фахівців (Експертів) і Журі Успішних Людей (Знаменитостей). Сторінка UDEN-S на сайті конкурсу: https://www.favor.com.ua/company/uden-s/

 
Україна, 25006, м. Кіровоград, ул. Шульгіних, 10/14
Phone: +38 067 251-92-45,
+38 099 027-20-98
Fax: +380 (522) 24-52-89
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK