Видавничій дім «Україна Бізнес»

І Всеукраїнський проект «Банки та фінустанови України» пройшов на високому професійному рівні

25 червня 2019 року в отелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулося урочисте нагородження переможців І Всеукраїнського проекту «Банки та фінустанови України 2018: гідні надійні успішні». Видавничий Дім «Україна Бізнес» та Асоціація українських банків виступили організаторами цього визначного проекту.

Захід проводився за офіційної та консультаційної підтримки Національного Банку України, за підтримки Ліги страхових організацій України (ЛСОУ), Комітету Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, Українського національного комітету Міжнародної торгової палати України (ICC Ukraine), а також інституціонально-правових організацій та провідних ЗМІ України.

Медіа-партнерами проекту були журнали Київ Дипломатичний, «Україна по-арабськи», ТВ партнерами —  телекомпанії АсМап-інформ, Дедал-інформ. Офіційними напоями урочистої церемонії виступили Дім марочних коньяків «Таврія» та компанія УЄКЄ – Кращі традиції Піднебесної, Питна вода компанія Sibolle, флористичний партнер — «Камелія квіти, що дарують радість».

Організатори проекту зібрали на майданчику отелю Fairmont банки, фінансові, страхові, інвестиційні компанії та кредитні спілки, які здійснювали свою діяльність на території України протягом 2018 року. На Форумі були присутні Генеральний секретар Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukrainе) Володимир Михайлов, представники Нацбанку України, ВРУ, іноземні гості.

Підведення підсумків ґрунтувалося на основі інформації, наданої банками та фінансовими компаніями до Оргкомітету Проекту. На підставі рейтингів, опублікованих у виданнях ВД «Україна Бізнес», за заявками та рекомендаціями, а також за підсумками незалежного, відкритого онлайн-голосування були визначені номінанти та Лауреати проекту.

Мета проекту — консолідація фінансових і бізнес-структур, популяризація та просування іміджу успішних банків і фінкомпаній і поширення інформації про найуспішніших з них.

З привітанням до учасників форуму виступили Шеф-редактор ВД «Україна Бізнес» Микола Степанов-Бачинський та Президент АУБ Андрій Дубас.

Переможцями Номінацій І Всеукраїнського проекту «Банки та фіну станови України 2018» проекту стали кращі представники фінансової системи України — успішні, гідні та надійні компанії:

Також були нагороджені

Після урочистої церемонії учасники та гості заходу мали можливість поспілкуватись один із одним у неформальній обстановці. Захід супроводжувався культурною програмою. Гостей зустрічали талановита артистка, солістка-вокалістка Київського національного академічного театру оперети, заслужена артистка України Олена Арбузова, володарка рідкісного колоратурного сопрано; Анна Мельник, художній керівник колективу «Успіх», лауреат вокальних конкурсів-фестивалів та скрипаль-віртуоз Володимир Трофімов. Після урочистої церемонії гостей заходу очікував фуршет ат чудовий нетворкінг.

Організатори Всеукраїнського проекту дякують всім, хто став учасником і гостем нашого форуму і зміг приєднатися до розвитку фінансового ринку України.

І Всеукраїнський проект «Банки та фіну станови України 2018: гідні надійні успішні завершено та розпочатий старт нового етапу Всеукраїнського проекту, який буде проведено наступного року. Проект проводитиметься щороку і є відкритим та прозорим.

Ми створюємо успіх разом!

До зустрічі на наступному форумі



This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/article/31473.html).
All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required!
Document date: