“Favorites of Success” logo BogushTime & USA презентує рівень Luxury
© FAVOR.com.ua
 
BogushTime & USA презентує рівень Luxury
  

З осені компанія BogushTime пропонує своїм клієнтам Luxury рівень в США. Це програми: «Харизма бізнес-леді» (Маямі), «Зроби себе сама»/«Make yourself» (Нью-Йорк), «Харизма керівника» (Сан-Франциско), «Матриця перевантаження» (унісекс, для жінок і чоловіків).

Про програму в Америці розповідає головний ідейник, автор Людмила Богуш, яка є відомим бізнес-тренером, засновником і власником компанії BogushTime, автором планувальника BogushBook.

Як виникла ідея luxury тренінгів в США?

Все почалось з конференції в Чорногорії. Саме там я зрозуміла: інше середовище і коло несе особливий сенс. У працях філософа Р. Хаббарда, коли ви хочете отримати зміни, один із способів – змінити середовище. Чому? Оточення тягне до себе. Якщо людина живе в високотонному суспільстві, воно її піднімає, якщо в низькотонному – опускає.

Люди проходять тренінги, ніби все гаразд, але вони повертаються до себе додому, на роботу і далі використовують свої неправильні моделі поведінки.

Америка – це світ, який конгломерував, задає ідеї використання нових технологій, люди навчались не тільки якимсь вмінням, а й способам мислення. Це країна харизматичного впливу. Вона диктує світу правила і робить це різними способами: силою, переконаннями, власним прикладом, вигадуванням фішок.

Америка – це країна високого сервісу, в якій сильні отримують задоволення від життя. Компанія BogushTime допомагає сильним досягати цілей швидко і оптимально, отримуючи задоволення від процесу і результату. Наші клієнти – сильні, бо ми не дешева компанія. Сильним людям не вистачає часу на себе і на реалізацію своїх бажань. Наше гасло: «Робити сильних щасливими (helping the able to be happier), а значить, щоб час працював на вас, а не проти вас.

Сильні люди спраглі щодо часу, бо в них багато справ, вони успішні і хочуть досягати ще вищих результатів. Вони не можуть дозволити собі просто лежати на пляжі. І тому наш проект в США має назву «Training&vacation». Навчання і відпочинок класу luxury.


Ми будемо проводити наші програми в різних містах, регіонах країни, в залежності від мети курсу».

Програми «Training&vacation» класу LUXURY:

  • «Харизма бізнес-леді». Програма орієнтована на жінок, спрямована на здатність доносити ідеї до інших, виступати публічно. Ми її реалізовуватимемо в Маямі. Це місто високої якості життя, естетики, високого рівня стосунків.
  • «Зроби себе сама». Програма для жінок, яка складається з тренінгу по стилю і тренінгу по шоппінгу. Вона буде проводитись в Нью-Йорку.
  • «Харизма керівника». Це тренінг, який буде включати і бізнес-контакти, і відвідини бізнес-тусовок.
  • «Матриця перевантаження». Повна версія містить тренінг з управління часом, тренінг з публічних виступів, екскурсії, бізнес-контакти та триватиме 12 днів. Вона унісекс – підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Записуватись на програми ви можете вже зараз. Контактний тел. +38 (044) 599-1950, 599-0424.

 
02660, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 11-а, офіс 313
Phone: (044) 229-73-11,
(044) 599-19-50,
(044) 599-04-24
E-mail: info@bogushtime.com
Web:
https://favor.com.ua/en/article/5148.html