“Favorites of Success” logo 365 днів якості «Київстар»
© FAVOR.com.ua
 
365 днів якості «Київстар»
  
365 днів якості «Київстар»

Щороку, починаючи з 1989 року, у листопаді відзначається Всесвітній день якості. Для «Київстар» «днями якості» є всі 365 днів на рік: оператор ставить рівень якості зв’язку та обслуговування клієнтів понад усе.

У 1989 році Європейська організація якості (ЄОЯ) та Організація Об’єднаних Націй (ООН) постановили відзначати Всесвітній день якості у кожен другий четвер листопада. Шість років тому ЄОЯ запропонувала приділити якості цілий тиждень.

Якість мобільного зв’язку вимірюється такими показниками: наскільки легко додзвонитися, чи не обривається дзвінок, чи немає шумів під час дзвінка, чи можна додзвонитися в будь-якому місці, відправити або отримати повідомлення під час навантаження лінії (наприклад, під час свят). За результатами дослідження компанії Ericsson, мережа «Київстар» входить до 25% найкращих мереж світу: за більшістю основних показників вона демонструє кращу якість і продуктивність за середній рівень в світі.

«Київстар» забезпечує якісний сигнал та стабільність зв’язку в будь-якому місці України, адже кількість базових станцій перевищує 13 000, оператор постійно модернізує та оновлює стільникове обладнання. Наприклад, для забезпечення стабільного зв’язку під час масштабних футбольних подій в цьому році «Київстар» встановив додаткове інноваційне обладнання на стадіоні «Донбас Арена». Нещодавно «Київстар» закінчив масштабний проект з розширення та зміцнення мережі «EDGE 2011», завдяки чому швидкість мобільного EDGE-інтернету зросла до 140 Кб/сек, а ресурсна ємність мережі EDGE збільшена на 25%.

Постійне вдосконалення мережі забезпечує якісний зв’язок навіть під час особливих навантажень — у період свят. Так, під час святкування нового 2011 року мережа «Київстар» успішно витримала десятиразове навантаження: 31 грудня та 1 січня здійснено 471 млн. дзвінків, відправлено понад 86,6 млн. SMS-привітань та 1 млн. MMS.

Вагомою складовою якості «Київстар» є підтримка та контроль якості обслуговування клієнтів. Час очікування відповіді на лінії при зверненні до call-центру складає лише 15-20 секунд, рівень якості та повноти консультацій у call-центрі та центрах обслуговування за 2011 рік оцінюється самими абонентами як «дуже добре» за даними  «народного» оцінювання якості.

У 2011 році call-центр «Київстар» став переможцем авторитетного міжнародного конкурсу CCG Center Awards 2011 «Кришталева гарнітура». Він отримав звання найкращого великого контакт-центру на території країн СНД.

 «Київстар» докладає максимум зусиль, щоб його клієнти отримували якісний зв’язок та обслуговування.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Phone: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Web:
https://favor.com.ua/en/article/6208.html