“Favorites of Success” logo «Київстар» запровадив службу персональних майстрів для клієнтів «Домашнього Інтернету»
© FAVOR.com.ua
 
«Київстар» запровадив службу персональних майстрів для клієнтів «Домашнього Інтернету»
  
«Київстар» запровадив службу персональних майстрів для клієнтів «Домашнього Інтернету»

«Київстар» запропонував клієнтам «Домашнього Інтернету» обслуговування на дому. За викликом клієнта кваліфікований персональний майстер прийде і налаштує мережеве обладнання, програмне забезпечення, організує домашню міні-мережу і навчить, як користуватись інтернетом. Послуга стане в нагоді багатьом клієнтам, які тільки освоюють секрети спілкування у віртуальному просторі.

Відтепер клієнти «Домашнього Інтернету» можуть не турбуватись про налаштування самотужки домашніх мереж та програмного забезпечення. Будь-хто з клієнтів має змогу викликати додому персонального майстра для вирішення технічних питань, що можуть виникнути при використанні фіксованого інтернету «Київстар». Послуга «Майстер» призначена для клієнтів, яким необхідно додаткове обслуговування, пов’язане з налаштуванням комп’ютерів, мережевого обладнання та інтернету.

Замовивши послугу «Майстер», клієнт отримує наступний сервіс: візит додому персонального майстра, діагностування обладнання для підключення «Домашнього Інтернету» – комп’ютерів, ноутбуків, планшетів та смартфонів, налаштування програмного забезпечення, встановлення Wi-Fi роутера та підключення до нього обладнання клієнта, налаштування домашньої комп’ютерної мережі, демонстрацію працездатності послуги та консультування на дому з різних питань користування фіксованим інтернетом «Київстар».

Віталій Ворожбит, директор з розвитку бізнесу «Київстар» на масовому ринку:

«За даними досліджень, більш ніж 26% жителів України не мають навичок користування комп’ютером й інтернетом. «Київстар» турбується про те, щоб наші послуги були зручні та зрозумілі для всіх клієнтів, незалежно від рівня знань, віку і технічної підготовки. Тому ми запроваджуємо службу персональних майстрів, які допомагатимуть клієнтові у себе вдома отримувати усю необхідну допомогу з налаштування електронного обладнання або програмного забезпечення для інтернету».

Майстра можна викликати у будь-який зручний для клієнта день, з 08.00 до 20.00. Вартість послуги складає 60 грн за візит. На вартість не впливають обсяг робіт і час, витрачений майстром на виконання замовлення. Сплата за послугу стягується шляхом списання коштів з особистого рахунку клієнта, причому тільки після того, як клієнт прийме роботу. Для цього він повинен зробити відмітку про виконану роботу в системі «Мій Київстар».

Щоб замовити візит спеціаліста, клієнтові «Домашнього Інтернету» достатньо зателефонувати в центр телефонного обслуговування абонентів за номерами 460 (дзвінки з мережі «Київстар» та Beeline не тарифікуються) або 0-800-300-460.

«Київстар» надає послугу широкосмугового доступу до мережі інтернет за технологією FTTB – «Домашній Інтернет» – жителям 135 міст України. Оператор пропонує клієнтам високу швидкість з’єднання та вигідні безлімітні тарифи від 55 гривень на місяць.

«Київстар» впроваджує інноваційні методи в обслуговування клієнтів «Домашнього Інтернету» та проявляє персональну турботу про кожного користувача інтернету.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

 

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 135 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Phone: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Web:
https://favor.com.ua/en/article/7495.html