“Favorites of Success” logo Логістичний комплекс класу А «ДІАНА Люкс Логістик» тепер можна відвідати у віртуальному режимі
© FAVOR.com.ua
 
Логістичний комплекс класу А «ДІАНА Люкс Логістик» тепер можна відвідати у віртуальному режимі
  
Логістичний комплекс класу А «ДІАНА Люкс Логістик» тепер можна відвідати у віртуальному режимі

 3PL-оператор «ДІАНА Люкс Логістик» розмістив на своєму корпоративному сайті  www.dll.ua віртуальний тур по власному логістичному  комплексу класу  «А».

Відвідувач віртуального туру зможе побачити й оцінити високий рівень оснащеності складу та послуг, що надаються, сучасну технологію обробки вантажу, умови відповідального зберігання.

«Приймаючи рішення про запуск такого туру, ми виходили з того, що наша компанія повинна бути максимально відкрита як для наших існуючих клієнтів і партнерів, так і для кожного бажаючого бажаючого побачити сучасний логістичний комплекс классу «А» зсередені»,  – коментує директор Дмитро Калінічев.

Віртуальний тур складається з пов’язаних між собою трьох сферичних панорам основних ділянок складського комплексу. Кожна панорама забезпечена кнопками навігації та пояснювальними написами. При бажанні тур можна переглянути у супроводі приємної мелодії.

Віртуальний тур розміщенний у розділі ПРЕСС ЦЕНТР

Ми цінуємо Вашу довіру!

 
вул. Кутузова, 134
м. Бровари
Київська область
Україна, 07403
Phone: (044) 332-50-32,
+38 044 495 45 01
Fax: +38 044 495 45 02
E-mail: info@dll.ua
Web:
https://favor.com.ua/en/article/9680.html