“Favorites of Success” logo Волонтери облаштували набережну в центрі Дніпропетровська
© FAVOR.com.ua
 
Волонтери облаштували набережну в центрі Дніпропетровська
  
16 травня понад півсотні волонтерів та партнерів компанії САН ІнБев Україна організували прибирання та облагородження території на центральній набережній Дніпропетровська. Взявши участь в екологічному заході, вони підтримали всеукраїнський еко-марафон компанії та своїм прикладом показали, як зробити рідний край чистішим, красивішим та кращим.

Проект у Дніпропетровську проходив у декілька етапів. 25 та 29 квітня пройшли перші заходи з ініціативи молодіжного арт-гурту «К12» та руху «Зробимо Україну чистою». Понад 70 волонтерів очистили від сміття та спиляних дерев прилеглий сквер, а також ділянку набережної в районі «Кварталу мистецтв».

У суботу волонтери облагородили зелену територію та очистили від завалів сміття другу ділянку набережної для продовження «Кварталу мистецтв». На цьому місці студенти-художники із Сімферополя, Одеси, Києва та Дніпропетровська підготували стіну та виконали на ній понад 10 графіті. Найближчим часом місцеві активісти планують організувати там спортивний майданчик.
Щорічно співробітники Анхойзер-Буш ІнБев, яку в Україні представляє САН ІнБев Україна, по всьому світу приділяють чимало свого часу участі в акціях, які допомагають привернути увагу суспільства до екологічних проблем. Разом з тим компанія інвестує в технології для економії води, енергоресурсів та зменшення відходів, прищеплюючи культуру ефективного використання природних ресурсів, як на своєму виробництві, так і в усьому суспільстві.

«Наша компанія піклується про екологію не лише в рамках виробничого процесу, але й популяризуючи відповідальне ставлення до природи серед споживачів. Ми хочемо своїм прикладом показати, що дбайливе ставлення до природних ресурсів та їх ефективне використання більше, ніж тренд. Економія води та енергоресурсів – це частина сучасної культури будь-якого успішного члена суспільства та кожної соціально орієнтованої компанії. Ми розуміємо, що бути відповідальним вигідно у довгостроковій перспективі, та прагнемо бути корисними суспільству та всьому світу», – говорить Денис Хрєнов, в.о. генерального директора САН ІнБев Україна.

Багато років найбільша у світі пивоварна компанія реалізує проекти, приурочені до Всесвітнього дня захисту навколишнього середовища ООН, у 25 країнах світу. Екологічна ініціатива компанії покликана позитивно впливати на суспільство, у якому ми живемо та працюємо, аби спільними зусиллями зробити наш світ кращим.

Вслід за акцією у Дніпропетровську еко-марафон САН ІнБев Україна пройде також в інших містах. Найближчим часом за підтримки суспільних організацій пройдуть заходи у Києві, Львові, Тернополі, Хмельницькому, Рівному, Житомирі, Чернігові, Миколаєві та Харкові.

Щоденник проекту https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
https://favor.com.ua/en/blogs/23649.html