“Favorites of Success” logo Staropramen запрошує на 11-й Фестиваль Вуличної Їжі
© FAVOR.com.ua
 
Staropramen запрошує на 11-й Фестиваль Вуличної Їжі
  
13 та 14 червня у Києві на арт-заводі «Платформа» (парковка «Даринок», вул. Біломорська, 1а) відбудеться одинадцятий Фестиваль Вуличної Їжі за підтримки Staropramen!
У літню спеку втамуйте спрагу пивом Staropramen та насолодіться смачною їжою! Спробуйте уху по-угорськи «Халаслі», китайські вонтони з тигровою креветкою та не проходьте повз ніжні макаруни! Також візьміть участь у Staropramen Awards – проголосуйте за свій улюблений заклад на фестивалі. На вході за кожен придбаний бокал Staropramen ви отримаєте пивну кришечку, за допомогою якої зможете проголосувати за вподобаний вами заклад. Переможця буде оголошено 14 червня на головній сцені фестивалю!
М’який збалансований смак із легкою хмельовою гірчинкою та відмінним хмельовим ароматом празького пива в світі №1 Staropramen стане гармонійним додатком до їжі на фестивалі та допоможе вам із легкістю перенести спеку!

Інформаційна довідка

Staropramen – міжнародний бренд в портфелі «САН ІнБев Україна», який продається в 36 країнах світу. У липні 2004 ПАТ «САН ІнБев Україна» почала офіційний імпорт пива Staropramen на вітчизняний ринок. А вже навесні 2005, завдяки заслуженому визнанню бренду українськими споживачами, було розпочато виробництво Staropramen в Харківському відділенні.
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Staropramen, TALLER, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Bass; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.
https://favor.com.ua/en/blogs/23905.html