“Favorites of Success” logo «САН ІнБев Україна» запускає новий бренд CHILL
© FAVOR.com.ua
 
«САН ІнБев Україна» запускає новий бренд CHILL
  

 З приходом літа настає час напоїв, що освіжають – споживачі чекають нових легких смаків. Тому компанія «САН ІнБев Україна» у співпраці з International Flavors & Fragrances, відомим розробником смаків та ароматів, представила бренд CHILL. Лінійка нового напою представлена трьома трендовими смаками. Sweet – зі смаком лайма та цукрової тростини, Spicy – зі смаком віскі, а також Sour – зі смаком лимона, лайма та чаю мате.

Символом кожного смаку стали популярні «мемові» тварини – коала, лінивець та лама. Філософія бренда заснована на позитивному настрої, котрий відображається у гаслі кампанії – «Залипаю, нікого не чіпаю».

Кожний із представлених смаків вирізняється відсутністю традиційної пивної гіркоти. Новинка випускається з квітня 2017 року на Харківській броварні компанії у скляних пляшках об’ємом 0,5 л із вмістом алкоголю 5%.

«При розробці нового бренда ми хотіли відійти від банальних фруктових смаків та дизайну, запропонувавши щось абсолютно нове та оригінальне. Ми залучили до співпраці IFF та Leo Bernett, які й створили незвичайні для нашого ринку трендові смаки та неповторний зовнішній вигляд CHILL», – розповідає Катерина Зражевська, маркетинг-менеджер брендів преміального сегмента компанії «САН ІнБев Україна».

Інформаційна довідка:

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO. У 2016 році частка українського ринку ПАТ «САН ІнБев Україна» склала 30,0% у натуральному вираженні.

https://www.facebook.com/SUNInBev.UA

http://www.suninbev.com.ua/

https://favor.com.ua/en/blogs/28497.html