Шановні колеги! Звертаю Вашу увагу на пост про органічний «Закон України...«., який розміщено на моїй сторінці в ФБ. Хочу донести до моїх партнерів, що я володію чинними НД, розробленими мною та затвердженими НУХТ, і правом на розповсюдження їх та передачу в користування, на всі види звичайної та органічної молочної продукції, з коров"ячого молока та молока інших молочних тварин, що мають виготовлятися згідно з чинними вимогами законодавства України і на експорт. Перелік розробок, рекомендованих для підприємств галузі на договірних умовах, виконаних під науковим керівництвом п.н.с, к.т.н. Дмитровської Г. П. за господарсько-розрахунковою тематикою на 2018 р. (Нормативна документація в комплекті ТУ і ТІ та консультаційний супровід) № Назва Технічних Умов Номер Технічних Умов Термін дії 1 ТУ «Кефіри сучасні і елітні» Зміни №№1 -4 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-001-2002 /Нова назва: «Кефіри та продукти кефірні/ Термін дії і плановий перегляд до 01.05.2020 р. 2 ТУ «Йогурти Елітні» Зміни №№1 -4 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-002-2002 /Нова назва: «Йогурти»/ Термін дії і плановий перегляд до 01.05.2020 р. 3 ТУ «Продукти сметанні» Зміни №№1-4 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-003-2002 /Нова назва: «Сметана, продукти сметанні та продукти молоковмісні сметанні»/ Термін дії і плановий перегляд до 03.07.2020 р. 4 ТУ «Десерти кисломолочні» Зміни №№1-4 до ТУ В асортименті без та з рослинними замінниками ТУ У 15.5-19492247-004-2002 /Нова назва:«Продукти кисломолочні, кисломолочно-рослинні та з комбінованим складом сировини: десерти,закуски, креми, пудинги, суфле, пасти, соуси, муси, коктейлі» Термін дії і плановий перегляд до 01.08.2020 р. 5 ТУ «Сири вершкові» Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-008-2002 Термін дії і плановий перегляд до 07.02.2021 р. 6. ТУ «Сири пастоподібні» Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-12-2002 Термін дії і плановий перегляд до 28.03.2021р. 7. ТУ «Напої кисломолочні» Зміни №№1-3 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-004-2003 Термін дії і плановий перегляд до 15.07.2021р. 8 ТУ «Продукти на основі молока та молочної сировини» Зміни №№1-4 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-002-2003 Термін дії і плановий перегляд до 15.07.2021 р. 9. ТУ «Продукти кисломолочні пастоподібні.» Зміни №1 та №2 до ТУ ТУ У 02070938-021-2000 Термін дії і плановий перегляд до 05.10.2020 р. 10 ТУ «Йогурти вітамінізовані» Зміни №№1-2 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-006-2003 Термін дії і плановий перегляд до 01.04.2021 р. 11 ТУ «Кефіри вітамінізовані». Зміни №№1-2 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-005-2003 /Нова назва: «Кефіри вітамінізовані та продукти кефірні вітамінізовані» Термін дії і плановий перегляд до 20,03.2021 р. 12 ТУ «Вироби сиркові глазуровані» тривалого зберігання». Зміна №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-003-2003 Термін дії і плановий перегляд до 01.08.2021 р. 13 ТУ «Продукти молочні з рослинними жирами глазуровані «. Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-024-2004 /Нова назва «Продукти глазуровані: молоковмісні та сирково-рослинні» Термін дії і плановий перегляд до 05.08.2021 р. 14 ТУ «Масло тривалого зберігання на основі молочної сировини. ВЕРШКОВЕ. ТОПЛЕНЕ» Зміни № №1-5 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-001-2003 Термін дії і плановий перегляд до 03.04.2021 р. 15 ТУ «Молоко коров’яче пастеризоване. Молоко коров’яче пряжене».Зміни №№1-3 до ТУ. Молоко коров’яче в асортименті(пастеризоване; пряжене; пряжене стерилізоване; стерилізоване, ультра пастеризоване))» ТУ У 15.5-19492247-025-2004. /Нова назва: «Молоко коров’яче питне. Молоко коров’яче незбиране. Молоко коров’яче з підвищеним вмістом білка питне. Молоко коров’яче з підвищеним вмістом білка незбиране». Термін дії і плановий перегляд до 31.12..2022 р. 16 ТУ «Вершки пастеризовані. Вершки пряжені». Зміни №№1-2 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-026-2004 /Нова назва: «Вершки (пастеризовані; пряжені; пряжені стерилізовані; стерилізовані)». Термін дії і плановий перегляд до 05.07.2019 р. 17 ТУ «Молоко коров’яче питне. Молоко коров’яче питне, збагачене білком і кальцієм». Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-020-2004. /Нова назва: «Молоко коров’яче» Термін дії і плановий перегляд до 31.12.2022 р. 18 !!! НОВА ДОКУМЕНТАЦІЯ 2018 р. ! ТУ «Сири свіжі. Сири різної зрілості.Сири із смаковими складовими. Сири оброблені» ТУ У 10.5-02070938-244:2017 Асортимент сирів, що не має аналогів. Будьте першими виробниками ексклюзивного асортименту з необмеженими можливостями в межах чинного законодавства. Сири вершкові, сири солодковершкові, сири кисловершкові, сири кислолимонні та інші неформовані і формовані, натуральні, сухі, заморожені тощо, сири з коров"ячого молока і/або молока інших молочних тварин без обмежень за показниками якості і безпеки в межах чинного законодавства. Термін дії і плановий перегляд до 15.02.2023 Надаю науково-консультативні послуги з питань розробок та впровадження у виробництво сучасних та вдосконалених технологій для молочної галузі Вся нормативна документація містить асортимент органічної продукції. Науковий керівник розробок, кандидат технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, провідний науковий співробітник НДЧ НУХТ Дмитровська Галина Петрівна моб. тел.: +38-050-355-39-22; +38-098-398-50-70; +38-063-158-82-88 e-mail: 5464348 @i.ua http://www.favor.com.ua/user/galinadmitrovskaya ———————————— This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/blogs/30057.html). All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required! Document date: August 2, 2018