Лікування карієсу без свердління
  
Author:

iconРаніше будь-який карієс був вироком: лікувати його можна було тільки за допомогою стоматологічного бору (свердління) і пломби. Тепер в арсеналі стоматологів є спеціальний матеріал ICON. З його допомогою стоматолог може зупинити розвиток карієсу на стадії білої плями (стадія, коли тільки почалася демінералізація емалі і первинне руйнування без утворення порожнини).
   Самі по собі змінені тканини емалі зуба нікуди не зникнуть, проте в «законсервованому» стані зуб може знаходитися довгий час і не потребує традиційного лікування свердлінням. Таке рішення ідеально підходить для дітей, так як карієс на молочних зубах розвивається блискавично. При цьому ICON з успіхом використовується і для лікування карієсу у дорослих.
   Тверді тканини зуба обробляються спеціальним складом з високою проникаючою здатністю. Він потрапляє в найдрібніші капіляри емалі та дентину, перекриває шляхи для поширення продуктів життєдіяльності бактерій, що викликають карієс. Карієс «законсервований»!
   Методика ICON стала відсутньою ланкою між профілактикою та інвазивним лікуванням. Але це лікування можливо, тільки якщо карієс виявлений в початковій стадії. Тому пацієнтам необхідно пам’ятати про те, що потрібно регулярно відвідувати лікаря-стоматолога та приходити на професійну гігієну. І що дуже важливо: хороший результат можливий тільки при якісній домашній гігієні порожнини рота.
   Сучасні методи дентальної терапії застосовуються на практиці у всіх провідних стоматологічних центрах і клініках. Не став винятком і стоматологічний центр «НИКАС», розташований за адресою м Запоріжжя, вул. Незалежної України буд. 66. Адреса сторінки присвяченій дентальної терапії http://nikas.zp.ua/uslugi/terapiya/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
Cawka Cawka
дуже цікава інформація І дійсно Вперше чую про такий чудодійний запис і захист молочних зубів бо також маю дитину і як і всі діти в неї постійно через Шоколад та нездорову їжу буває болять зубки і поки ми лікували тільки в стоматологічній клініці дентмайстер в Тернополі dentmaster.com.ua/service/kids/ Яка до речі є дуже якісною та недорогою і потрібно буде в них також спитати чи є в арсеналі така чудодійна паста як в цій статті
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK