Море, гори, вино і гарний настрій
  
Author:

ГрузияДавня земля Колхіди з найдавніших часів притягувала до себе всякого роду мандрівників. Давньогрецькі мореплавці бували тут не раз і не два, залишивши по собі слід в міфах і легендах. Один Ясон зі своїми аргонавтами, чого вартий.
  Грузія, або як зараз модно говорити, Сакартвело, унікальна, гостинна країна на Кавказі, відпочинок в обіймах якої, завжди вважався і комфортним, і престижним. За часів Радянського Союзу грузинські курорти вважалися, самими, самими в усьому Союзі.
  Грузія чекає
  Відпочинок в Грузії (https://www.t.zp.ua/грузия-из-запорожья) з України стає все доступнішим. Стартують всі нові і нові регіональні програми, і в наступному році, цей напрямок відкриє для себе і новий запорізький аеропорт. Прямі рейси із Запоріжжя в Батумі планує здійснювати авіакомпанія Sky Up.
  Звичайно, в першу чергу, Грузія вабить своєю природною красою. Гори і ущелини, давня і дуже своєрідна архітектура, гідні найвищих похвал. Не менш яскравою візитною карткою Грузії є дивовижне гостинність місцевих жителів. Чиста вода (https://www.freebay.co.il/) з гірських джерел. Найсмачніше неї тільки знамениті грузинські вина, можуть запросто посперечатися за вишуканості смаку і з болгарськими, і з італійськими, і з французькими.
  А ще, у Грузії є невелика перевага перед іншими зарубіжними курортами в тому що, як і Україна, вона була в складі Радянського Союзу. І більшість жителів цілком стерпно говорять і розуміють російською. Тому мовного бар’єру, який, є серйозною перешкодою для відвідування Європи, в Грузії не спостерігається.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK